Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu

Norjan sprinttiässä kolaroi Trondheimissa – ajokortti väliaikaisesti hyllylle

Johannes Kläbö oli osallisena peräänajossa keskiviikkona. Henkilövahingot jäivät lieviksi.

hiihto
Johannes Hösflot Kläbo
Trond Tandberg / Getty Images

Yksi Norjan maajoukkueen tähtihiihtäjistä, Johannes Hösflot Kläbo on ollut auto-onnettomuudessa Trondheimissa, kertovat norjalaismediat (siirryt toiseen palveluun).

Klaebo oli törmäyksessä toisen auton kanssa risteysalueella. VG:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) kyse oli peräänajosta.

– Voin vahvistaa, että Johannes on ollut osallisena kolarissa, kertoo hiihtäjän isä ja manageri Håkon Klaebo VG:n mukaan.

Poliisin sosiaalisessa mediassa jakaman päivityksen toinen auto osui 12-vuotiaaseen tyttöön. Henkilövahingot olivat lieviä.

Isä vahvisti toiselle lehdelle (siirryt toiseen palveluun), että pojan ajokortti on ainakin väliaikaisesti hyllyllä. Vahvistus parikymppisen miehen kortin väliaikaisesta hyllyttämisestä on saatu myös viranomaisilta.

– Tässä ei ollut mitään dramaattista. Mutta emme halua väittää, ettei Johannes olisi ollut osallisena tässä.

Lue myös:

Vaisusti aloittanut Norjan supertähti Kläbo jää sivuun seuraavista maailmancup-kisoista: ”Vireeni ei ole aivan kohdallaan”

Hiihtomaailman Justin Bieberin nousu parhaaksi tapahtui salamavauhtia – vielä olympiavoittajana vanhempiensa luona asunut Norjan supertähti menetti yöunensa suurten odotusten vuoksi

Korjaus 12.12.2018 kello 19.30: Toisin kuin jutussa aiemmin mainittiin toinen auto törmäsi 12-vuotiaaseen tyttöön, tyttö ei siis ollut auton kyydissä.

Suosittelemme

Tuoreimmat