Suora

  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix

Suomalaisuimarit Mimosa Jallow ja Andrei Tuomola karsiutuivat niukasti MM-välieristä

Mimosa Jallow päätti MM-kisansa 50 metrin vapaauinnin alkueriin.

urheilu
Mimosa Jallow maalissa.
Mimosa Jallow.AOP

Suomalaisuimarit Mimosa Jallow ja Andrei Tuomola karsiutuivat täpärästi välieristä lyhyen radan MM-kisoissa Kiinan Hangzhoussa.

Jallow päätti MM-kisansa 50 metrin vapaauinnin alkueriin. Hän karsiutui vain kolmen sadasosasekunnin erolla viimeiseen välieräpaikkaan. Jallow jäi ajalla 24,65 sijalle 17. Vauhti oli liki puoli sekuntia hänen SE-vauhtiaan hitaampi.

– Ei tuollaisella ajalla mennä jatkoon, Jallow pudisteli päätänsä Yle Urheilun haastattelussa.

– Kisat olivat minulle aika haastavat. Kyllä nämä kisat olivat minulle pieni pettymys. Ei kuitenkaan ihan huonosti mennyt, kun uin kolme semifinaalipaikkaa ja perhosessa uuden Suomen ennätyksen. Oma taso olisi vielä korkeammalla, mutta tämä lyhyt rata ei ole se minun juttuni, Jallow summasi.

Myös Tuomola karsiutui niukasti päämatkallaan 50 metrin rintauinnissa, joka taittui aikaan 26,66 ja toi 19. sijan. Marginaalia Tuomolan Suomen ennätykseen jäi 0,23 sekuntia ja välieräpaikkaan yhdeksän sadasosasekuntia.

– Uinti oli ihan sellainen perushyvä. Ei aika ihan huono ollut. Kisoista jäi kuitenkin aika huono maku, Tuomola summasi tuntonsa.

Suomalaisista ainoana MM-kisojaan jatkaa vielä Jenna Laukkanen. Hän ui lauantaina 100 metrin rintauintifinaalissa ja sunnuntaina päätösmatkana on 200 metriä rintauintia.

MM-kisojen lauantain iltauinteja voi jännittää TV2:sta ja Yle Areenasta. Areenan suora lähetys alkaa kello 12.55 ja TV2:n lähetys käynnistyy kello 13.45.

Lue myös:

Laukkanen taisteli seitsemänneksi sekauintifinaalissa ja sen jälkeen itsensä vielä loppukilpailuun rintauinnissa – "En osannut odottaa, että olisi näin rankkaa"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat