Suora

  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma

Enni Rukajärvi laski flunssaisena kolmanneksi – "Oli todella rankka päivä"

Enni Rukajärvi oli todella yllättynyt siihen, miten hyvin reilit menivät.

lumilautailu
Enni Rukajärvi reilillä.
Enni Rukajärvi.Getty Images

Lumilautailija Enni Rukajärvi laski kolmanneksi Breckenridgellä Yhdysvalloissa kisatun kutsukisan slopestylessä. Voittoon laski Itävallan Anna Gasser.

Rukajärvi laski kilpailun kovassa flunssassa. Hän luonnehti kisaa kovatasoiseksi.

– Olen ollut kipeänä koko viikon, joten siihen nähden pystyin ihan hyvin laskemaan ja olen omiin laskuihini tyytyväinen. Oli todella rankka päivä, kun ensin vedettiin hyppyjä ja heti perään reilejä tosi kovalla intensiteetillä, Rukajärvi sanoi tiedotteessa.

Dew Tourin slopestyle laskettiin tavallisesta poiketen siten, että hyppy- ja reiliosuudet oli eroteltu. Hypyistä Rukajärvi ei saanut toivottuja pisteitä, mutta reiliosuudella hän sai ensimmäisellä kierroksella koko reiliosuuden parhaat pisteet.

– Hyndiä oli hyvä fiilis laskea, vaikka harmittaa, etten saanut backside 900:sta tehtyä. Kun hyndät oli ohi, niin reileihin mentiin vähän sillä asenteella, ettei tässä ole enää mitään hävittävää. Olin todella yllättynyt, miten hyvin reilit menivät. Olen todella tyytyväinen, Rukajärvi summasi.

Itävallan Gasser otti voiton kokonaispistein 177,67, ja Yhdysvaltojen Julia Marino laski toiseksi pistein 170,66. Palkintokorokesija irtosi Rukajärvelle pisteillä 169,67. Hän sijoittui toista kertaa peräkkäin kutsukilpailukiertueella kolmanneksi.

Suosittelemme

Tuoreimmat