Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Thaikureita ja urheilujohtamista
  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bucksin kreikkalaistähti sivusi ennätyspisteitään – "Hän pystyy haavoittamaan vastustajaa monilla eri tavoilla"

Giannis Antetokounmpo poikkeaa NBA:n muista nykytähdistä siinä, että hän ei kerää pisteitä kolmen pisteen heitoilla

NBA
Giannis Antetokounmpo valmistautuu heittoon.
Giannis Antetokounmpo.Getty Images

Giannis Antetokounmpo sivusi NBA-koripallouransa yhden ottelun ennätystä heittämällä 44 pistettä ja johti Milwaukee Bucksin 114–102-vierasvoittoon Clevelandista. Bucksin kokoonpanosta puuttui kaksi aloitusviisikon pelaajaa, kun Khris Middleton ja Malcolm Brogdon olivat sivussa loukkaantumisten takia.

Antetokounmpo upotti 19 pelitilanneheitostaan 14 ja 21 vapaaheitostaan 16. Lisäksi hän kahmi 14 levypalloa, kahdeksan syöttöä ja kaksi torjuntaa.

– Jossain vaiheessa peliä tajusin, että olen tehnyt paljon pisteitä, joten katsoin tulostaululle, vaikka yleensä en katso sinne, Antetokounmpo tunnusti NBA:n nettisivuilla.

Antetokounmpo poikkeaa NBA:n muista nykytähdistä siinä, että hän ei kerää pisteitä kolmen pisteen heitoilla. Clevelandia vastaan kreikkalainen ei edes yrittänyt kertaakaan kaaren takaa, ja koko tällä kaudella hän on saanut sisään vain kahdeksan kolmosta osumatarkkuuden ollessa surkea 13,1 prosenttia.

Cavaliersin valmentajalta Larry Drew'lta kysyttiin pelin jälkeen, miten Antetokounmpon voisi pysäyttää.

– Siihen ei ole vastausta. Hän on mahtava pelaaja. Hän on parantanut peliään vuosien mittaan ja pystyy haavoittamaan vastustajaa monilla eri tavoilla, Drew vastasi.

Lue myös:

Chicago Bullsin turbulenssille ei loppua – Lauri Markkasen tehokas seurakaveri sysättiin ulos rotaatiosta

Suosittelemme

Tuoreimmat