Hyppää sisältöön

Erik Haula käynyt oikean polven operaatiossa – paluu hämärän peitossa

Vegas Golden Knightsin NHL-jääkiekkojoukkueen suomalaishyökkääjä Erik Haula on käynyt polvileikkauksessa.

27-vuotias Erik Haula loukkasi oikean polvensa jo viisi viikkoa sitten, 7. päivä marraskuuta, jolloin Toronton Patrick Marleau taklasi suomalaista. Haula kannettiin loukkaantumisen jälkeen paareilla pois jäältä.

Vegasin päävalmentaja Gerard Gallant kertoi heti ikävän loukkaantumisen jälkeen, että Haulan toipumista seurataan pikemminkin kuukausi kuin viikko kerrallaan.

Vasta nyt Vegasin toimitusjohtaja on valottanut (siirryt toiseen palveluun), että Haulan polvi operoitiin pari viikkoa tällinsä jälkeen.

– Kyseessä ei ollut eturistisidevamma, vaikka jotkut ovat niin uutisoineet. Se on kuitenkin tyypillinen vamma jääkiekkoilijalle, totesi GM George McPhee, eikä täsmentänyt tarkemmin vamman laatua.

Jääkiekossa yleisin polvivaiva on sisemmän sivusiteen vamma. Haula on edelleen loukkaantuneiden listalla, eikä tässä vaiheessa tiedetä, kuinka kauan suomalaislaituri on sivussa.

Haula on koonnut tämän kauden pelaamissaan 15 ottelussa pisteet 2+5. Viime kaudella porilainen pelasi elämänsä kauden ja kokosi runkosarjan 76 ottelussa tehot 29+26=55, kun NHL:n laajennusporukka eteni yllättäen aina Stanley Cupin finaaleihin saakka.

.
.