Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

MM-kisoihinsa tyytyväinen Laukkanen puhkesi urakkansa päätyttyä kyyneliin – parannettavaa silti jäi: "Ei auta, kun mennä kotiin treenaamaan ja tulla kovempana takaisin"

Jenna Laukkasen saldoksi Hangzhousta kertyi kolme henkilökohtaista finaalia.

uinti
Jenna Laukkanen
Jenna Laukkanen.AOP

Suomalaisten lyhyen radan MM-uinnit Kiinan Hangzhoussa päättyivät sunnuntain aamujaksoon, kun Jenna Laukkanen karsiutui 200 metrin rintauinnin loppukilpailusta. Laukkasen kauden paras aika 2.24,12 ei riittänyt MM-finaaliin. Laukkanen ui 15. sijalle.

Rankan uintiurakkansa sunnuntaina päättänyt Laukkanen puhkesi kilpailun jälkeisessä haastattelussa kyyneliin.

– Aika suuren parannuksen olisi saanut tehdä kauden parhaaseen. Tyytyväinen olen kuitenkin, että lähdin uimaan tämän, vaikka rankka viikko on takana, Laukkanen sanoo tunteikkaana Yle Urheilun haastattelussa.

– Kokonaisuudessaan tosi hyvät kisat alla, ja kesästä pystynyt itsensä kampeamaan tänne kisoihin, ja kuitenkin finaalitasolle niin aika hyvälle tuntuu.

Laukkasen saldoksi Hangzhousta kertyi kolme henkilökohtaista finaalia, joissa hän sijoittui neljänneksi, viidenneksi ja seitsemänneksi. Viides sija irtosi lauantaina naisten sadan metrin rintauinnissa. Lisäksi Laukkanen teki Hangzhoussa Suomen ennätyksen 100 metrin sekauinnissa.

Laukkasen oli vielä vaikea tuoreeltaan vetää kisojen antia yhteen.

– En osaa sanoa tällä hetkellä mitään. Tosi hyvä fiilis kokonaisuudessan. Muutama harmittava jäänti pikkuisen ulos mitalisijoilta, mitkä tuntuu pahalta. Ei kuitenkaan auta, kun mennä kotiin treenaamaan ja tulla ensi kerralla kovempana takaisin.

Päivitetty kello 9.55. Lisätty Laukkasen kommentit Ylen lähetyksestä. Muokattu samalla otsikkoa.

Lue myös:

Kalle Palander ei säästellyt sanojaan, kun Vuoden Urheilijaksi valittiinkin Hanna-Maria Seppälä – kaksikko tapasi viimein 15 vuoden jälkeen

Jenna Laukkanen viides rintauinnin MM-finaalissa – "Olisi pitänyt kuunnella valmentajaa ja lähteä rohkeasti liikkeelle"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat