Suora

  • Elävä arkisto esittää

Olympiakisoista iäksi suljettu venäläishiihtäjä juhli voittoa, Iivo Niskaselle harvinaisen hyvä suoritus – Matti Heikkinen palasi ladulle

Iivo Niskanen oli 13:s Davosin vapaan hiihtotavan 15 kilometrillä. Myös Perttu Hyvärinen ja Matti Heikkinen pääsivät pisteille.

hiihto
Iivo Niskanen.
Iivo Niskanen.Tomi Hänninen

Kärkisijat jäivät kauas Suomen mieshiihtäjiltä maastohiihdon maailmancupin 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa Davosissa Sveitsissä. Iivo Niskanen oli parhaana suomalaisena 13:s. Hän hävisi kärjelle 36,7 sekuntia. Tulos oli kuitenkin Niskaselle hyvä vapaalla hiihtotavalla.

Niskanen ilmoitti kilpailun jälkeen jättävänsä Tour de Skin väliin.

Tasaisen kilpailun voittoon hiihti venäläinen Jevgeni Belov. Belov on elinikäisessä olympiakisojen kilpailukiellossa Sotshin vuoden 2014 näytemanipulaatiokohun vuoksi. Kokenut ranskalainen Maurice Manificat hävisi Beloville vain 0,9 sekuntia. Norjan Martin Johnsrud Sundby oli kolmas 4,5 sekuntia Belovista.

Perttu Hyvärinen oli 21:s ja Matti Heikkinen 24:s. Molemmat jäivät kärjelle alle minuutin ja saivat maailmancupin pisteitä. Lari Lehtonen oli 32:s, Ristomatti Hakola 63:s ja Antti Ojansivu 73:s.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue lisää:

Iivo Niskanen jättää Tour de Skin välistä, vaikka karisti peikon selästään: "Kunto on ihan hyvä"

14 kisan kuiva suomalaisputki on ohi! Krista Pärmäkoski hiihti palkintokorokkeelle – myrskyvaroitus Johaugille lopussa

Pärmäkoskelta järkyttävä loppurepäisy, joka sai ylivoimaisen norjalaisenkin näyttämään kuin etanalta – asiantuntija Jauhojärvi: "Aivan tautista kyytiä!"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat