Suora

  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma

Southamptonin uudelta valmentajalta vakuuttava näyttö – Arsenalille ensimmäinen tappio elokuun jälkeen

Southampton voitti Arsenalin 3–2 ja otti vasta kauden toisen voittonsa Valioliigassa. Katso ottelun kaikki maalit kuvaa klikkaamalla (Kuvalähde: Viasat)

Englannin Valioliiga
Southampton voitti Arsenalin
Southampton voitti Arsenalin

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavan Southamptonin alkukausi on ollut todella vaikea. Joukkue oli voittanut ennen sunnuntaita vain yhden ottelun. Pari viikkoa sitten Southampton antoi potkut valmentaja Mark Hughesille ja palkkasi tilalle itävaltalaisen Ralph Hasenhüttlin.

Hasenhüttl näyttää saaneen joukkueen pelin uuteen uskoon. Sunnuntaina Southampton otti itävaltalaisen kotidebyytissä komean voiton Arsenalista maalein 3–2 ja nousi putoamisviivan yläpuolelle.

Arsenal aloitti kautensa kahdella tappiolla Manchester Citylle ja Chelsealle elokuussa, mutta sen jälkeen tappioita ei tullut ennen tätä. Tappiottomalle putkelle tuli mittaa 22 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien.

Southampton meni kolme kertaa ottelussa johtoon. Arsenal tuli kaksi kertaa tasoihin, mutta kolmatta kotijoukkueen maalia se ei enää pystynyt kuittamaan. Southamptonin kaikki kolme maalia olivat päällä tehtyjä. Kaksi ensimmäistä puski Danny Ings ja voittomaalin 85. minuutilla Charlie Austin.

Arsenalin molemmat osumat teki Henrikh Mkhitaryan. Niistä ensimmäinen oli myös puskumaali. Toinen puolestaan muutti suuntaa puolustajasta.

Sunnuntain toisessa iltapäivän ottelussa Chelsea voitti vieraissa Brightonin 2–1.

Lue myös:

Valioliigassa rimpuileva Southampton palkkasi uuden päävalmentajan

Suosittelemme

Tuoreimmat