Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Hyvävireinen Sebastian Aho osui NHL:ssä – Kuokkaselle mukavasti vastuuta Carolina-paidassa

Sebastian Aho viimeisteli joukkueensa kolmannen maalin, kun Carolina kukisti NHL:ssä Arizonan 3-0. Katso maali kuvaa klikkaamalla. Kuvalähde: Viasat

urheilu
Ahon pisteputki kasvoi viiteen NHL:ssä - katso Carolina-tähden osuma
Ahon pisteputki kasvoi viiteen NHL:ssä - katso Carolina-tähden osuma

Teuvo Teräväinen sai Sebastian Ahon päätöserän osumaan syöttömerkinnän. Osuma syntyi päätöserässä, kun puolustukselta karannut Aho laukoi kiekon maalivahti Adin Hillin jalkojen välistä sisään. Aholla oli ennen maaliaan Arizona-ottelussa yksi avopaikka ja läpiajo, joista viimeistely ei vielä onnistunut.

Aho on ollut viime aikoina loistovireessä, sillä hän on tehnyt viidessä viime pelissään yhteensä kahdeksan tehopistettä (5+3). Suomalaishyökkääjä on kerännyt tällä kaudella 32 ottelussa muhkean pistepotin: 12+22=34. Hän johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä ennen Teräväistä (6+19=25).

Carolina Hurricanesin kolmas suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen, 20, pelasi kauden kolmannen ja uransa seitsemännen NHL-ottelun, muttei saanut vieläkään maalitiliään auki taalaliigassa. Kuokkanen laukoi kaksi kertaa Arizonan maalia kohden ja sai vastuuta enemmän kuin aiemmin - lähes 16 minuuttia - hankkien muun muassa vastustajalle kaksi rangaistusta.

Kuokkanen pelasi alkukauden AHL:n Charlotte Checkersissa ja summasi pelaamissaan 26 farmisarjan ottelussa pisteet 11+16=27.

Yön NHL-kierros täältä

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat