Suora

  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma
  • Taitoluistelun MM: miesten lyhytohjelma

Paluu maajoukkueeseen helppo päätös Ojansivulle – "En ole mitenkään kyllästynyt"

Olli-Pekka Ojansivu palaa lentopallomaajoukkueeseen EM-karsintojen ratkaisuotteluun ja on valmis pelaamaan myös tulevissa EM-kisoissa, jos Suomi sinne tiensä selvittää.

Maajoukkuelentopallo
Olli-Pekka Ojansivu
Olli-Pekka Ojansivu palaa Suomen maajoukkueen vahvuuteen. Tomi Hänninen

Suomen lentopallomaajoukkue saa tärkeitä vahvistuksia EM-karsintojen ratkaisuotteluun Tanskaa vastaan. Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu ja Antti Siltala palaavat reilun vuoden tauon jälkeen maajoukkueen vahvuuteen.

Ojansivu jättäytyi viime kesänä sivuun maajoukkueesta, koska oli juuri muuttanut Kuopioon tehtyään viisivuotisen sopimuksen Mestaruusliigassa pelaavan Savo Volleyn kanssa.

– Viime kesänä ei ollut mitään saumaa lähteä maajoukkueeseen, kun kaikki olisi mennyt sekaisin täällä Kuopiossa. Oli muutto päällä, lasten kaverit jäivät Kokkolaan ja vaimo meni töihin. Oli niin paljon muuttujia lyhyen ajan sisällä, että oli oikeastaan pakko jäädä pois maajoukkueesta, Ojansivu kertoi Yle Urheilulle.

– Nyt tilanne on helpompi ja oli helppoa tehdä päätös lähteä mukaan.

Ojansivu on jo luvannut päävalmentaja Tuomas Sammelvuolle olevansa käytettävissä, jos Suomi raivaa tiensä ensi syksynä pelattaviin lentopallon EM-kisoihin.

– Sanoin "Köpille" (Sammelvuo), että haluan olla jatkossa mukana maajoukkueessa. Maajoukkueessa pelaaminen on aina kiinnostanut enkä ole mitenkään kyllästynyt pelaamiseen maajoukkueessa, Ojansivu painotti.

Ojansivu on kärsinyt syksyllä nilkkavaivoista, mutta nilkkakin on nyt hyvässä kunnossa.

– Nilkkani pyörähti parisen kuukautta sitten. Pystyin jo välillä pelaamaan kolmessa ottelussa, mutta hiukan hölmöilin ja vedin turhan kovia harjoituksia. Nilkkani kipeytyi uudelleen, mutta nyt tällä viikolla olen voinut harjoitella täysin normaalisti, Ojansivu kertoi.

Lue lisää:

Ilouutinen lentopallomaajoukkueelle: tähtihakkuri Ojansivu ja ikitaistelija Siltala palaavat huipputärkeään otteluun

Suosittelemme

Tuoreimmat