Suora

  • Punttia ja yleisurheilua
  • Taitoluistelun MM, parien lyhytohjelma
  • Taitoluistelun MM, naisten lyhytohjelma
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Taitoluistelun MM: parien vapaaohjelma

Ibrahimovic jatkosopimukseen MLS-seuransa kanssa

Ruotsalaistähti siirtyi Los Angeles Galaxyn riveihin Manchester Unitedista viime keväänä.

jalkapallo
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan jatkaa Pohjois-Amerikan valloitusta myös ensi kaudella.Getty Images

Arvuuttelut ruotsalaisässä Zlatan Ibrahimovicin jalkapallojatkosta saatettiin hautaan tiistaina, kun Pohjois-Amerikan MLS-liigan Los Angeles Galaxy kertoi tehneensä uuden sopimuksen hyökkääjätähtensä kanssa.

Ibrahimovic siis nähdään Galaxyssa myös kaudella 2019. Ibrahimovic, 37, teki vaikuttavaa jälkeä MLS-debyyttikaudellaan tänä vuonna, kooten 22 maalia ja 10 syöttöä 27 ottelussaan. Galaxy jäi kuitenkin pudotuspelien ulkopuolelle, ja Zlatan lupaa faneille ensi kaudeksi "jotain muuta".

– Tässä on ollut paljon huhuja. Mutta en ole koskaan lähtenytkään, työni täällä ei ole valmis. Ensimmäinen vuoteni oli lämmittelyä, toisesta tulee jotain muuta. Tunnen nyt liigan, vastustajat, joukkueeni, ja myös fyysisesti olen paremmassa tilanteessa. En ole sellainen tyyppi, joka lähtee voittamatta, Ibrahimovic sanoi ennustellen menestystä Galaxylle.

Lue myös:

Kommentti: Mahtiseura seilaa häpeällisesti tuuliajolla ilman tietoa tulevaisuudesta – Manchester Unitedin ongelmat eivät ratkea Mourinhon potkuilla

Mourinhon tarina on kertomus itsevarmuudesta, mestaruuksista ja jääräpäisyydestä – pelaajiensa sietokykyä koetelleen valmentajan karisma on alkanut karista

Nyt se tapahtui – Mourinholle potkut Manchester Unitedista!

Suosittelemme

Tuoreimmat