1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Chicagon tuska ei hellitä – Markkasen edustaman NBA-seuran loukkaantumiskierre synkkeni

Iso laitahyökkääjä Bobby Portis on NBA-seura Chicago Bullsin uusin pelaaja, joka joutui sairaslistalle.

Bobby Portis. Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen seurakaveri Bobby Portis loukkasi nilkkansa tappiollisessa Brooklyn Nets-ottelussa, kun peliaikaa oli jäljellä alle kaksi minuuttia. Portis ehti pelata vain viisi NBA-ottelua palattuaan polvivammansa jäljiltä pelikentille. Hänen uusin takaiskunsa pitää Chicagon tärkeän pelaajan sivussa tositoimista arviolta kahdesta-neljään viikkoa.

Viime viikolla Bullsin ykköstykki Zach Lavine satutti niin ikään nilkkaansa ja hänenkin toipilasaika arvioitiin kuukauden mittaiseksi. Alkukaudesta myös Markkanen ja ykköstakamies Kris Dunn olivat sivussa pitkään joukkueen vahvuudesta. Denzel Valentinen koko kausi on puolestaan taputeltu ison nilkkaoperaation takia.

Chicago Bulls on NBA:n huonoin joukkue ja sen tilastot ovat painuneet yhä alaspäin, kun valmennuspuikkoihin nostettiin seuran aiempi apuvalmentaja Jim Boylen.

Liki 16 pisteen keskiarvolla palloja koriin pussittanut mutta laiskasti puolustava Jabari Parker on puolestaan hyllytetty kokoonpanosta ja häntä kaupataan parhaillaan muille seuroille. ESPN:n mukaan New York Knicks olisi tällä hetkellä eniten kiinnostunut Parkerin palveluksista.

Lauri Markkasen edustamalle Chicago Bullsille jobinpostia – ykköstykki loukkaantunut

Chicago Bullsin turbulenssille ei loppua – Lauri Markkasen tehokas seurakaveri sysättiin ulos rotaatiosta