Suora

  • Painin MM, naisten paini
  • Rytmisen MM, keilat- ja nauhafinaalit
  • Painin MM: Naisten paini
  • Fredrik Smulterin 400 kilon haamunosto oli alkusysäys uran loppumiselle
  • Camilla Richardssonin usko lopahti - todisti itselleen olleensa väärässä
  • Rytmisen MM, keilojen ja nauhan loppukilpailut

Kaisa Mäkäräistä lohdutti Mari Ederin mukava ele: ”Ystävät tietävät parhaiten”

Kaisa Mäkäräinen on saanut piristystä Mari Ederiltä Tshekin pimeyteen vaisun kisan jälkeen.

ampumahiihto
Kaisa Mäkäräinen
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Kaisa Mäkäräiselle sattui perjantaina heikko päivä ammuntapenkalla, kun hän sai peräti viisi sakkoa Nove Meston pikakilpailussa. Viimeksi Mäkäräinen on ampunut yhtä monta ohilaukausta ammuntapenkalla Kontiolahden MM-kisoissa keväällä 2015.

Mäkäräinen oli lopulta pikakilpailun 58:s jääden kisan voittajasta Norjan Marte Olsbu Röiselandista reilut kaksi minuuttia. Sijoitus oli Mäkäräisen huonoin maailmancupissa yhdeksään vuoteen.

Kisan jälkeen Mäkäräinen sai kuitenkin lohtua joukkuetoverinsa Mari Ederin eleestä. Mäkäräinen julkaisi Instagram-profiilinsa tarinaomniasuudessa videon pimeästä huoneesta. Siellä paistoi kuitenkin valotaulu, jossa luki ”Shit happens.”

– Kiitos Mari. Ystävät tietävät parhaiten, Mäkäräinen kirjoitti videon yhteyteen.

Kaisa Mäkäräinen
Kuvakaappaus Kaisa Mäkäräisen Instagram-tililtä

Eder ei ole mukana Nove Mestossa, vaan keskittyy parhaillaan maastohiihdon Tour de Ski –kiertueen kisoihin. Mäkäräisellä riittää urakoitavaa vielä Nove Mestossa. Hän lähtee heikosta sijoituksesta huolimatta tänään lauantaina takaa-ajokisaan. Sunnuntaina on vielä edessä yhteislähtökisakin.

– Lähden kisaan, jos sieltä edes muutaman pisteen saisi. Niin kuin on nähty, joskus maailmancupin voitto on yksittäisistä pisteistä kiinni keväällä, vaikka en millään tavalla halua ajatella sitä kokonaispisteiden keruuta, viime vuoden maailmancupin kokonaiskisan voittaja Mäkäräinen kommentoi liiton tiedotteessa perjantaina.

– Jos lauantaina saan paketin kasaan, se tekee hyvää itseluottamukselle sunnuntaita varten. En halua jättää huomista väliin ja antaa huonon kisan voittaa tätä peliä itseäni vastaan.

Katso naisten takaa-ajo suorana TV2:ssa tai Areenassa kello 17.55 alkaen.

Lue lisää:

Mäkäräinen lähtee lauantain takaa-ajoon vaikeista asetelmista huolimatta: "Joskus maailmancupin voitto on yksittäisistä pisteistä kiinni"

Kaisa Mäkäräiselle huonoin sijoitus yhdeksään vuoteen! Asiantuntija täräytti riskivalinnasta: ”Jos olisin hänen kengissään, niin jättäisin seuraavan kisan väliin”

Kaisa Mäkäräistä harmitti suuri mahalasku – täysin ymmällään lukuisista ohilaukauksista: "Moni on varmaan sitä mieltä, että otin väärin"

Kaisa Mäkäräinen ampui peräti viisi sakkoa ja jäi kauas kärjestä – Norjan Röiseland otti uransa ensimmäisen voiton

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat