Suora

  • Dota 2: The International -loppuottelu
  • Rallin MM, Saksa, Power Stage - live
  • Tulosten takana: minä Antti Ruuskanen
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: esteratsastus
  • Annimari Korte haluaa näyttää epäilijöille että he ovat väärässä. Hänelle mikään ei ole mahdotonta
  • Topi Raitanen - suunnistuslupaus joka vaihtoi lajia yleisurheiluun

Riiber jatkoi voittokulkuaan Itävallassa – Herola paranteli taas sijoitustaan hyvällä hiihdolla

Yhdistetyn maailmancupin johtaja Jarl Magnus Riiber otti jo neljännen perättäisen voittonsa Ramsaussa. Ilkka Herola otti kärkeä kiinni yli puoli minuuttia ladulla ja oli 15:s.

yhdistetty hiihto
Jarl Magnus Riiber.
Jarl Magnus Riiber.Tomi Hänninen

Varakilpailun tultua voimaan Franz-Josef Rehrl ja Jarl Magnus Riiber lähtivät ladulle kärjessä, reilulla erolla muihin. Kaksikko ratkaisi voiton vasta loppukiritaistelussa, jossa Riiberillä oli enemmän voimia jäljellä.

Voitto oli Riiberille jo neljäs perättäinen tällä kaudella. Kauden ensimmäisessä kilpailussa Rukalla hän oli toinen, mutta tuon kilpailun jälkeen kukaan ei ole onnistunut voittamaan norjalaista.

Toiselle sijalle jäänyt Rehrl otti uransa parhaan sijan yhdistetyn maailmancupissa. Aiemmin itävaltalainen on ollut henkilökohtaisessa kilpailussa vain kerran palkintokorokkeella, kun Rehrl venyi kolmanneksi Lillehammerissa marraskuun viimeisenä päivänä.

Kilpailun kolmas oli Saksan Fabian Riessle.

Lauantain mäkikisan perumisen takia vasta sijalta 32 hiihto-osuudelle lähtenyt Ilkka Herola oli lopulta 15:s. Herola otti kärkeä kiinni 41 sekuntia. Hän jäi Riiberistä minuutin ja kolme sekuntia.

Myös Eero Hirvonen oli iskussa ladulla. Hirvonen nousi sijalta 48 sijalle 24. Hän jäi voittajasta minuutin ja 25 sekuntia.

Leevi Mutru oli 36:s, Arttu Mäkiaho 38:s ja Otto Niittykoski 49:s.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Ilkka Herolan palkintokoroketaistelu romuttui viime hetkellä – mäkikilpailu peruttiin, kun vain kaksi hyppääjää oli jäljellä

Huippulupauksena maailmalle lähtenyt suomalaisnuori huomasi tuijottavansa yksin hotellihuoneen seinää – Ilkka Herola luuli olevansa särkymätön, vaikka olisi tarvinnut ammattiapua

Menestystä piti tulla, mutta odotukset vaihtuivat epäuskoon – yhdistetyn mäessä menee niin heikosti, että valmentajakin nauraa: "Näyttää siltä, ettei kukaan heistä ole koskaan käynytkään hyppyrimäessä"

Katso suorana urheilupäivää tai seuraa tulospalvelua: Kaisa Mäkäräinen takaa-ajossa

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat