Hyppää sisältöön

Nuoret Leijonat haastaa USA:n alkusarjan päätöspelissä – veikkaa avausmaalin tekijää ja voit voittaa maajoukkueen pelipaidan

Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa haetaan Suomi-USA-ottelun avausmaalintekijää ja maalin syntyaikaa. Oikein veikanneiden kesken arvotaan Nuorten Leijonien pelipaita.

Kuva: AOP

Nyt voit veikata jääkiekon alle 20-vuotiaden MM-kisojen ottelun avausmaalintekijää ja maalin syntyaikaa Yle Urheilun avausmaaliveikkauksessa. Suomi ja USA kohtaavat varhain tiistaina klo 05.25 alkavassa Ylen tv-lähetyksessä.

Oikean yhdistelmän (tekijä, syntyaika) veikanneiden kesken arvotaan Nuorten Leijonien pelipaita.

Avausmaaliveikkauksen säännöt:

Kisaan osallistutaan alla olevalla lomakkeella ja Yle Tunnuksella. Osallistuminen päättyy ottelun alkaessa.

Voittaja arvotaan täysin oikean yhdistelmän (maalintekijä ja syntyaika) veikanneista. Mikäli kukaan ei saa täydellistä paria oikein, haetaan seuraavaksi oikeaa maalintekijää ja lähimmäksi oikeaa aikaa veikannutta.

Mikäli kukaan ei saa maalintekijää oikein, voittaa lopulta ensimmäisenä oikeaa aikaa (tai lähimmäs sitä) veikannut pelaaja. Omien maalien kohdalla ratkaisevaa on viralliseen pöytäkirjaan maalintekijäksi merkitty pelaaja.

Osallistu kisaan kirjautumalla ensin Yle Tunnuksella (sivun ylälaita), tee sen jälkeen veikkauksesi ja muista jättää nimimerkkisi ja paikkakuntasi rivisi yhteydessä.

Veikkausaika päättyy, kun ottelu alkaa klo 05.30. Yhdellä Yle Tunnuksella kilpailuun voi osallistua vain kerran.

Ottelua voit jännittää Yle TV2:n lisäksi suorana tietenkin Urheilu-Areenassa.