Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Täydellinen murha

Ilkka Herolalle taukoa maailmancupiin – jouluflunssa pitää poissa Otepäästä

Yhdistetyn maailmancup jatkuu loppiaisviikonloppuna Otepäässä.

yhdistetty hiihto
Ilkka Herola.
Ilkka Herola.Tomi Hänninen

Yhdistetyn maailmancupin alkukauden paras suomalainen Ilkka Herola ei ole mukana, kun cup jatkuu loppiaisviikonloppuna Viron Otepäässä. Herolan pitää sivussa joulutauon aikana äitynyt flunssa.

– Se alkoi heti (joulua edeltäneen) Ramsaun viikonlopun jälkeen ja jatkui aika kauan. Otepää tulee liian aikaisin. Puolikuntoisena ei kannata lähteä, siinä voi jälkitaudin kanssa mennä pilalle koko tammikuu, päävalmentaja Petter Kukkonen kertoi Herolan tilanteesta.

Kukkosen mukaan seuraavan viikonlopun Val di Fiemmen cup-kisoihin Herola päässee taas mukaan. Pakkotauolla saattaa olla myös jotain positiivista vaikutusta.

– Toivon mukaan tauko tekisi hyppäämiselle hyvää, Kukkonen pohti viitaten Herolan alkukautta sotkeneeseen vaisuuteen mäkipuolella.

Suomen nelikko Otepäässä on Eero Hirvonen, Atte Kettunen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

Lue myös:

Asiantuntija on yllättynyt suomalaisen yhdistetyn alakulosta: ”Jos kelkka ei käänny nyt, MM-kisoihin tulee kiire”

Huippulupauksena maailmalle lähtenyt suomalaisnuori huomasi tuijottavansa yksin hotellihuoneen seinää – Ilkka Herola luuli olevansa särkymätön, vaikka olisi tarvinnut ammattiapua

Menestystä piti tulla, mutta odotukset vaihtuivat epäuskoon – yhdistetyn mäessä menee niin heikosti, että valmentajakin nauraa: "Näyttää siltä, ettei kukaan heistä ole koskaan käynytkään hyppyrimäessä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat