Hyppää sisältöön

"Tämä on surullista, todella surullista" – USA:n seuraava supertähti kommentoi ääni väristen ja itkua pidätellen MM-finaalia

Jack Hughesista on povattu ensi kesän NHL:n ykkösvarausta jo pidemmän aikaa. Alle 20-vuotiaiden tappiollisen finaalin jälkeen amerikkalaishyökkääjä oli lyhytsanainen ja selvästi pettynyt.  

Jack Hughes. Kuva: Getty Images

USA:n 17-vuotiaasta Jack Hughesista on povattu NHL:n seuraavaa supertähteä. Sunnuntaina Hughes oli kuitenkin pää painuksissa, kun Suomi voitti USA:n alle 20-vuotiaden jääkiekon MM-finaalissa lukemin 3–2.

– Tämä on surullista, todella surullista. Olisin todella halunnut voittaa tämän, tähtihyökkääjä Hughes surkutteli TSN:n TV-haastattelussa.

Hughesin tunteet olivat selvästi pinnassa, kun hän puhui välillä ääni väristen ja itkua pidätellen.

– Tällaista ei halua kokea koskaan uudelleen. Toivottavasti menee paremmin, jos saan vielä uuden mahdollisuuden pelata alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa.

Suomi juhlii
Näin Nuorten Leijonat voitti maailmanmestaruuden

Hughesilla oli hyvä maalipaikka kolmannessa erässä, kun hän pääsi yksin läpi, mutta hän ei onnistunut maalinteossa.

– Luulin, että saan kiekon maalivahdin jalkojen välistä sisään, mutta se ei mennyt maaliin, Hughes kommentoi maalipaikkaansa lyhyesti.

USA:lta hylättiin ensimmäisessä erässä osuma maalivahdin estämisen takia.

– Tämä on jääkiekkoa. Tällaista tapahtuu. Tilanteen jälkeen pelattiin vielä paljon kiekkoa. Ei se ollut iso juttu, lyhytsanainen Hughes totesi.

– Se oli hyvä jääkiekko-ottelu. Jäällä oli kaksi hyvää joukkuetta. Peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, Hughes summasi.

"Suomi ansaitsi sen, mitä tänään sai"

USA:n päävalmentaja Mike Hastings oli Hughesin tavoin pettynyt.

Kuva: Getty Images

– Olen pettynyt lopputulokseen, mutta en ole pettynyt meidän joukkueeseen. Olen todella ylpeä joukkueesta. Pelaajat antoivat kaikkensa. Me todella yritimme. Viimeistelymme ehkä ontui hieman, mutta sellaista tapahtuu tällaisissa peleissä, Hastings sanoi.

Hastings antoi kunniaa myös Nuorille Leijonille.

– Suomi ansaitsi sen, mitä tänään sai, Hastings totesi.

Lue myös: