Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lindsey Vonn palaa ennätysjahtiinsa tällä viikolla – "Takana on raskaat kuusi viikkoa"

Polvivammastaan toipunut Lindsey Vonn palaa alppihiihdon maailmancupiin tällä viikolla. Vonn jahtaa Ingemar Stenmarkin kaikkien aikojen voittoennätystä.

alppihiihto
Lindsey Vonn syöksyharjoituksissa.
Lindsey Vonn on pääsemässä jälleen kisakuntoon. Getty Images

Yhdysvaltalainen alppihiihtotähti Lindsey Vonn palaa maailmancup-rinteeseen ensi viikonvaihteessa. Vonn osallistuu vauhtilajien kisoihin Itävallan St. Antonissa. Lauantaina lasketaan syöksylasku ja sunnuntaina supersuurpujottelu.

34-vuotias Vonn loukkasi polvensa, kun hän kaatui supersuurpujottelun harjoituksissaan marraskuussa.

– Takana on raskaat kuusi viikkoa. Mutta olen päässyt jälleen suksille ja odotan innoissani paluutani lähtöportille. Tavataan siis St. Antonissa, Vonn kirjoitti Instagram-päivityksessään.

Vonn jahtaa ruotsalaisen Ingemar Stenmarkin kaikkien aikojen voittoennätystä alppihiihdon maailmancupissa. Stenmark voitti urallaan 86 maailmancup-osakilpailua. Vonnilla on tällä hetkellä 82 voittoa.

Vonn on viime aikoina pyörtänyt puheitaan siitä, että kuluva kausi jäisi hänen uransa viimeiseksi kisakaudeksi. Vonn oli jo linjannut lopettavansa tähän kauteen, mutta harkitsee vielä mahdollisuutta jatkaa uraansa tulevallakin kaudella.

Päivitys kello 18.38: Lindsey Vonn pyörtänyt puheita lopettamisestaan.

Lue lisää:

Kaikkien aikojen ennätystä jahtaavalle Lindsey Vonnille takaisku – päätöskauden avaus jää välistä, toipumisaika kysymysmerkki

Hitaasta ja pelokkaasta tytöstä kasvoi riskejä rakastava rämäpää, jonka uhkapeli on kostautunut monta kertaa – ennen hyvästejä hän haluaa rikkoa sukupuolirajat ja vuosikymmeniä vanhan ennätyksen

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat