Puolustaja Ville Heinolan loukkaantuminen säikäytti kotijoukot – "Kauhuskenaario se oli, kauheata katsella"

Kanada-puolivälierissä loukkaantuneen Ville Heinolan tilasta kuultiin lisää, kun Nuorten Leijonien maailmanmestarijoukkue saapui kotimaan kamaralle maanantai-iltana.

urheilu
Ville Heinola kuvassa
AOP

Suomen puolustuksen yllätysnimi Ville Heinola, 17, esiintyi alaikäisenä erinomaisesti Henri Jokiharjun rinnalla MM-turnauksessa. Ennakkoluulottoman ja pelirohkean Lukko-puolustajan pelit päättyivät harmittavasti jo Kanada-otteluun, jossa Heinola sai vasempaan jalkaansa tällin.

– Kovin kipu oli se, kun ei päässyt enää pelaamaan. Ihan hyvin jalan kanssa olen pärjännyt. Kun pääsen Raumalle, niin katsotaan jalkaa sitten tarkemmin. Ei pitäisi olla mikään kovin pitkä huili, arveli Ville Heinola.

Heinolan perheen kotikatsomossa kovinta ääntä piti Tiina-äiti, joka oli erityisen kovilla, kun Ville loukkaantui Kanada-hyökkääjän rajusta taklauksesta laidan tuntumassa.

– Kauhuskenaario on se, että jotain sattuu. Se mitä Villelle kävi kisoissa. Oli se ihan hirveätä katsella. Mutta onneksi hän selvisi näinkin vähällä, huokasi Tiina Heinola Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Ville Heinola nosti hyvillä otteillaan asemiaan NHL-varausten keskuudessa. Tuoreimmalla kanadalaisen TSN:n listauksella (siirryt toiseen palveluun) Lukko-puolustaja on sijalla 23 - kahdeksantena parhaana puolustajana.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat