Keihäshirmu Röhler heittää taas juhannuksena Kuortaneella – jättää kotimaansa perinteisen kisan väliin

Olympiavoittaja jatkaa juhannusperinnettään Kuortaneella.

Kuortane
Thomas Röhler
AOP

Keihäänheiton olympiavoittaja Thomas Röhler kilpailee Kuortaneen juhannuskisoissa myös ensi kesänä. Vuonna 2016 Riossa olympiavoiton ja 2018 Euroopan mestaruuden saavuttanut Röhler kilpaili Kuortaneella myös 2016, 2017 ja 2018.

Röhler, 27, voitti Kuortaneen kilpailun 2017, sijoittui viime vuonna toiseksi ja kesällä 2016 kolmanneksi.

Röhler halusi Kuortaneelle niin kiihkeästi, että hän pyysi ja onnistui siirtämään Saksan kansallista keihäskilpailua Kuortaneen tieltä.

– Thomas kysyi minulta syksyllä Kuortaneen kisojen aikataulusta. Kuullessaan, että kisat ovat samana päivänä kuin Saksaan suunnitellut perinteiset keihäskisat, hän sanoi kysyvänsä, josko Saksassa kisoja voitaisiin siirtää ja onnistui, manageri Tero Heiska kertoi kisojen tiedotteessa.

Lue myös:

Olympiavoittaja Röhler tuli Suomeen opettamaan nuorille keihäänheittoa ja harjoittelua – paluu entisaikojen keihäsmahdiksi on kovan työn takana

Keihästähti Röhler on iloinen nuoruuden roolimallinsa Tero Pitkämäen päätöksestä jatkaa uraansa – tietää silti asemansa: "Hänellä on vaikeuksia voittaa minut"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat