Suora

  • Tukholman Dota 2 -major: Finaalit
  • March Madness: Virginia Cavaliers - Oklahoma 25.3.

Maalivahdilla hämmästyttävä ilta, torjui kolme rankkaria ja teki ratkaisevan maalin – huojentava voitto Thierry Henryn valmentamalle kriisiseuralle

Ranskan liigassa putoajan paikalle valahtanut AS Monaco eteni Ranskan liigacupin välieriin.

jalkapallo
Loic Badiashile Monaco
AOP

Ranskalaisen jalkapallojoukkueen AS Monacon maalivahdilla Loic Badiashilellä oli keskiviikkona ikimuistoinen ilta. Badiashile torjui Ranskan liigacupin puolivälierässä kolme rangaistuspotkua ja laukoi itse ratkaisevan rankkarin Rennesin verkkoon.

Liigacupin puolivälierän varsinainen peliaika päättyi tasan 1–1 eikä ratkaisua nähty myöskään jatkoajalla. Rangaistuspotkukilpailu venyi todella pitkäksi, sillä voittaja selvisi vasta 22 laukojan jälkeen.

Maalivahti Badiashile laukoi ratkaisevan maalin, kun rangaistuspotkukilpailu päättyi Monacon 8–7-voittoon.

Voitto oli pelaajalegenda Thierry Henryn valmentamalle Monacolle helpottava. Ranskan liigacupin välieräpaikka on suurseuran uskottavuudelle tärkeä, sillä Ranskan liigassa Monaco on viimeistä edellisenä.

Henry korvasi potkut saaneen Leonardo Jardimin Monacon päävalmentajana lokakuussa, mutta tulokset eivät ole Henryn aikakaudella merkittävästi parantuneet.

Ranskalaisvalmentaja yrittää pelastaa joukkueensa loppukauden nimekkäillä vahvistuksilla. Yksi vahvistuksista on mediatietojen mukaan espanjalainen keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas, joka kertoi Instagramissa olevansa halukas siirtymään Monacoon. Fabregas on jäänyt lontoolaisjoukkue Chelseassa pieneen rooliin.

– Totta kai haluaisimme hankkia Fabregasin pian, Henry sanoi Sport Biblen mukaan (siirryt toiseen palveluun).

– Moni muukin seura on Fabregasin perässä. Hänestä tulee kesällä vapaa agentti, ja jos hän tulee tänne vasta heinäkuussa, olemme iloisia.

Lue myös:

PSG:n 43 ottelun voittosarja katkesi, hännänhuippu yllätti

Suosittelemme

Tuoreimmat