Kultainen kädenpuristus: Manchester United maksoi José Mourinholle yli 15 miljoonaa euroa erorahaa – vapaa palaamaan Real Madridiin

Huhut vievät joulukuussa potkut saanutta José Mourinhoa takaisin Real Madridin valmentajaksi.

jalkapallo
Jose Mourinho.
Jeroen Meuwsen / Getty Images

Manchester Unitedista joulukuussa potkut saanut Jose Mourinho on vapaa tarttumaan uuteen valmennushaasteeseen, ja huhut vievät häntä takaisin Espanjan suurseuraan Real Madridiin. Mourinho valmensi Realia 2010–2013.

Brittimedian mukaan ManU on maksanut portugalilaisvalmentajalle 15 miljoonan punnan eli noin 16,6 miljoonan euron erorahat.

Erokorvaus sovittiin Mourinhon agentin Jorge Mendesin ja ManUn varatoimitusjohtajan Ed Woodwardin neuvottelussa.

Mourinhon piti luotsata ManUa kevääseen 2020, ja sopimuksessa oli optio lisäkaudesta. Tulokset jäivät kuitenkin odotettua laihemmiksi.

Realissa puolestaan paineet päävalmentaja Santiago Solaria vastaan kasvavat, koska Barcelona on Espanjan liigassa jo kymmenen pistettä karussa.

Brittimediassa pyörivien huhujen mukaan Mourinhoon oltiin Real Madridista yhteydessä jo syksyllä, kun Julen Lopetegui sai potkut.

Espanjalaismedian mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on ollut uudestaan yhteydessä Mourinhoon. Mundo Deportivon toimittajan Francesc Aguilarin mukaan (siirryt toiseen palveluun) Mourinho on kiinnostunut palaamaan Realiin, jos saa hankkia joukkueeseen keskuspuolustajan ja hyökkääjän.

Aguilarin mukaan Mourinho sai jo tarjouksen portugalilaisesta Benficasta, mutta menestynyt luotsi sanoi Benficalle ei.

Lue myös:

Pogba kommentoi ongelmallista suhdettaan Mourinhon kanssa: "Kaikki asiat eivät menneet hyvin"

ManU-tähti kiistää lyöneensä vetoa Jose Mourinhon potkuista

Mourinho: Minulla on tulevaisuus ilman Manchester Unitedia

Kommentti: Mahtiseura seilaa häpeällisesti tuuliajolla ilman tietoa tulevaisuudesta – Manchester Unitedin ongelmat eivät ratkea Mourinhon potkuilla

Mourinhon tarina on kertomus itsevarmuudesta, mestaruuksista ja jääräpäisyydestä – pelaajiensa sietokykyä koetelleen valmentajan karisma on alkanut karista

Nyt se tapahtui – Mourinholle potkut Manchester Unitedista!

Lähteet: AFP

Suosittelemme

Tuoreimmat