Suora

  • Tukholman Dota 2 -major: Finaalit
  • March Madness: Virginia Cavaliers - Oklahoma 25.3.

Kekäläinen näytti hauista – NHL-joukkueen venäläistähti hyllytettiin: "On olemassa tiettyjä odotuksia ja arvoja"

Columbus Blue Jacketsin ja Sergei Bobrovskin tilanne vaikuttaa olevan umpisolmussa. Se on hyvä asia Joonas Korpisalolle.

NHL
Sergei Bobrovski
AOP

Pohjois-Amerikassa nousi torstaina pieni kohu, kun Columbus Blue Jackets tiedotti, ettei joukkueen maalivahti Sergei Bobrovski ole joukkueen mukana kotiottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

Tähtimaalivahti Bobrovskin hyllytys on Blue Jacketsin tiedotteen perusteella kurinpitotoimi.

– On olemassa tiettyjä odotuksia ja arvoja, jotka olemme asettaneet pelaajillemme. Sattui tapahtuma, jossa Sergei ei täyttänyt joukkueemme odotuksia ja arvoja. Päätimme, ettei hän ole joukkueen mukana illan pelissä, Blue Jacketsin suomalais-GM Jarmo Kekäläinen kommentoi.

Bobrovski otettiin maalilta pois kesken tiistain ottelun Tampa Bay Lightningia vastaan, kun hän oli päästänyt neljä maalia. Tämän jälkeen Bobrovski ja päävalmentaja John Tortorella vaihtoivat muutaman sanan. Pohjoisamerikkalaismediassa spekuloitiin, ettei venäläisvahti ollut tyytyväinen Tortorellan päätökseen.

Tortorella oli torstaina vaitonainen Bobrovskin tilanteesta.

– Minulla ei ole kommentoitavaa. Seuran tiedote puhuu puolestaan, Tortorella sanoi TSN:n mukaan (siirryt toiseen palveluun).

Venäläistähden hyllytys jäänee lyhyeksi. Päävalmentajan mukaan Bobrovskin on tarkoitus palata Blue Jacketsin harjoituksiin perjantaina.

Korpisalolle hyvä tilanne

Kaksi kertaa NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon voittaneen Bobrovskin, 30, sopimus Blue Jacketsin kanssa päättyy tähän kauteen. Hänen lähdöllään seurasta on spekuloitu jo jonkin aikaa, koska Tortorellan ja venäläisvahdin välien huhutaan olevan viileät.

Hyllytyksen jälkeen näyttää entistä selvemmältä, ettei Bobrovski jatka Blue Jacketsissa.

Tilanne on hyvä Blue Jacketsin suomalaismaalivahdille Joonas Korpisalolle, joka on saanut pelata tällä kaudella 15 ottelua. Korpisalo aloittaa maalilla Predatorsia vastaan.

Lue myös:

Joonas Korpisalolla edessään elämänsä mahdollisuus vallata ykkösmaalivahdin paikka NHL:ssä – "Ei ole jääkiekko ollut hetkeen näin kivaa"

Jarmo Kekäläinen uskoo ykkösvaraus-Kakkoon ja kritisoi suomalaispuhetta "meidän pelistä": "Täysin kylmä fakta on, että huippuyksilöt ratkaisevat nämä hommat"

Suosittelemme

Tuoreimmat