Hyppää sisältöön

MM-jalkapallotuottajan oli helppo hymyillä, kun pitkä puristus palkittiin ja samalla pääsi kättelemään Cheekiä – "Jotain on tehty oikein viime kesänä"

Tuottaja Anssi Nyberg uskoo TV-Event-kategoriassa tulleen palkinnon tulleen laajan verkko-, radio- ja tv-tuotannon ansiosta.

Kultaisen Venlan hakivat Yle Urheilun strategiasta ja oikeuksista vastaava päällikkö Robert Portman (vas.) sekä jalkapallon MM-kisojen tuottajat Antti Ennekari ja Anssi Nyberg. Kuva: Yle

Jalkapallon MM-kisojen tuottaja Anssi Nyberg oli ylpeä ohjelmatuotannon saamasta Kultaisesta Venlasta.

Vaikka palkinto tulikin TV-Event-kategoriassa, Nyberg uskoo palkinnon ratkaisseen jalkapallotuotannon laaja kokonaisuus niin verkossa, radiossa kuin televisiossakin.

– Montakymmentä vuotta on tullut tehtyä näitä hommia, ja hienoa saada alan ammattilaisilta tällainen tunnustus. Jotain on tehty oikein viime kesänä, Nyberg totesi tuoreeltaan Venla Gaalan jälkeen.

Nyberg kiittelee palkinnosta koko tuotantotiimiä ja erityisesti MM-jalkapallotuotannon tuottajakollegoitaan Antti Ennekaria ja Jyri Kivimäkeä.

TV-Event-kategoriassa taakse jäivät Nelosen tuottama Cheekend ja Ylen sekä Discovery Networksin Pyeongchangin olympialaiset.

– Nyt voin sanoa tyttärelle, että isä on kätellyt Cheekiä, Nyberg naurahti.

Lue myös:

.
.