Suora

  • Dota 2: The International
  • Sikiöseulonta
  • Elävä arkisto esittää

Kaisa Mäkäräisellä taas todella vaikeaa! Ensimmäinen ampumapaikka pilasi heti takaa-ajon

Kaisa Mäkäräisen hiihtovauhti oli hyvää, mutta ammunnassa oli jälleen toivomisen varaa.

ampumahiihto
Näin Mäkäräisen takaa-ajo meni pilalle! Makuupaikalla yhä paljon ohilaukauksia
Näin Mäkäräisen takaa-ajo meni pilalle! Makuupaikalla yhä paljon ohilaukauksia

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen sijoittui Oberhofin maailmancupin kymmenen kilometrin takaa-ajossa lauantaina 22. sijalle. Viisi sakkoa ampunut Mäkäräinen jäi kisan voittaneelle Italian Lisa Vittozzille reilusti yli kaksi minuuttia (+2.20).

Vain kaksi sakkoa ampunut Vittozzi voitti kisan ennen Slovakian Anastasija Kuzminaa (+ 14,5) ja Ranskan Anais Chevalieria (+27,9). Italialainen oli ykkönen myös torstain pikakilpailussa.

Mäkäräisen kisa meni pilalle heti ensimmäisellä ampumapaikalla, kun suomalainen ampui makuupaikalta kolme laukausta ohi. Mäkäräinen oli ensimmäisen ampumapaikan jälkeen 55:s.

Toisella ampumapaikalla Mäkäräinen ampui puhtaasti ja nousi sijalle 40. Myös kolmannen ampumapaikan suomalainen selvitti puhtaasti. Hän nousi sijalle 24. Neljännellä ampumapaikalla Mäkäräinen ampui kaksi pummia ja putosi 27. sijalle. Maalissa hän oli 22:s.

Mäkäräinen sijoittui Oberhofin torstain 7,5 kilometrin kilpailussa 44. sijalle, mikä tarkoitti sitä, että hän lähti lauantain takaa-ajoon lähes kahden minuutin (+1.48,2) takamatkalta.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Kymmenettuhannet saksalaisfanit onnittelivat Kaisa Mäkäräistä syntymäpäivälaululla – suomalaiskonkari harmitteli huonoa tuuriaan takaa-ajossa

Doping sytytti sanasodan ampumahiihdon maailmancupissa – supertähti tyrmistyi venäläisvoittajan käytöksestä: ”Hänen täytyy pyytää anteeksi” Kaisa Mäkäräisen kärkitaisto näyttää aika toivottomalta: ”Rentous ja tekemisen ilo pitää löytää takaisin”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat