Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

MM-kuskit valitsivat numeronsa – Latvala kymppinä, Lapilla nelonen ja Sunisella kolmonen

Kuljettajat saivat historiallisesti valita kilpailunumeronsa itse.

ralliautoilu
Jari-Matti Latvala
Stephen Blackberry/Action Plus via Getty Images

Pian alkavaan rallin MM-sarjakauteen 2019 saatiin tärkeä osasensa lauantaina, kun kansainvälinen autoliitto FIA julkisti kuljettajien kilpailunumerot. MM-kuljettajat saivat nyt ensimmäistä kertaa valita numeronsa, ja WRC-sarja seuraa formula ykkösten esimerkkiä pitämällä numerot pysyvinä läpi kauden.

Toyotan Jari-Matti Latvala ajaa alkavalla kaudella numerolla 10, ja muut tallin numerot ovat 8 (Ott Tänak) ja 5 (Kris Meeke).

Toyotalta Citroenille vaihtaneen Esapekka Lapin numero on 4, tallitoveri Sebastien Ogierin puolustaessa mestaruuttaan numerolla 1.

M-Sport Fordin Teemu Sunisen numero on 3. Hyundain ykkösmies Thierry Neuville nähdään numerolla 11. Osan MM-ralleista kisaava rallilegenda Sebastien Loeb ei saanut vielä numeroa.

Lue myös:

MM-ralli palaa Ylelle pitkällä sopimuksella

Kalle Rovanperä ja kartturinsa olivat yleisön suosikkeja, mutta Räikkösestä tuli vuoden autourheilija 2018 – ”Luotan että saatte juhlat pystyyn siellä ilman minuakin”

Suomalaisen superlahjakkuuden ura on yhä vedenjakajalla: Teemu Suninen kertoo rehellisesti suurista muutoksista, mutta nyt pitää tehdä tasaisesti huipputulosta

Yllätyskäänne: FIA vahvisti M-Sportin paikan rallin MM-sarjassa – Suniselle toveriksi ruotsalaiskuljettaja

Totta se on! – Rallikunkku Loeb vaihtaa tiimiä ja antaa nuorille haastajilleen kiriapua MM-sarjassa myös ensi kaudella

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat