Suora

  • Viimeistä viedään
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Toisen erän salamamaalit siivittivät tyttöleijonat MM-pronssille – katso suorana!

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kohtaa pronssiottelussa Venäjän. Katso ottelu suorana kello 5.55 alkaen pääkuvaa klikkaamalla.

jääkiekko
Jääkiekon U18 tyttöjen MM pronssiottelu Venäjä - Suomi.
Jääkiekon U18 tyttöjen MM pronssiottelu Venäjä - Suomi.

Tyttöleijonat taistelee pronssimitalista alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Japanissa. Mitali olisi Suomen kaikkien aikojen toinen kyseisen ikäluokan MM-kisoissa.

Alle 18-vuotiaiden ainoa arvokisamitali on vuodelta 2011. Tuon jälkeen Suomi on sijoittunut MM-kisoissa joko viidenneksi tai kuudenneksi.

Suomen Elisa Holopainen johtaa turnauksen piste- ja maalipörssiä. Hän on viimeistellyt viidessä ottelussa viisi maalia. Yhteensä Holopainen on kerännyt seitsemän pistettä.

Maailmanmestaruudesta pelaavat Yhdysvallat ja Kanada.

Välierissä Suomi taipui Yhdysvalloille lukemin 1–7. Venäjä puolestaan kiusasi Kanadaa aina jatkoajalle asti. Kanada selvitti lopulta tiensä finaaliin 4–3-jatkoaikavoiton turvin.

Suoraan lähetykseen pronssiottelusta pääset pääkuvaa klikkaamalla. Ottelu alkaa kello 6.

Lue myös:

Suomi kohtaa pronssipelissä Venäjän, joka laittoi välierässä Kanadan tiukille – murskatappio vain kasvatti tyttöleijonien nälkää: "Joukkue janoaa voittoa"

Tyttöleijonat osoittivat, että pää kestää – MM-unelman tiellä on ikäluokan ylivoimainen ykkönen: "Vielä kun kairataan lauantaina voitto, niin..."

Tyttöleijonat selvitti alkulohkon puhtaalla pelillä – kohtaa MM-puolivälierässä Ruotsin

Noora Rädyn menestys maailmalla saa Tyttöleijonat unelmoimaan asioista, joita edellinen sukupolvi ei uskaltanut edes ajatella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat