Jori Lehterä pääsi lähes kuukauden tauon jälkeen kentälle – pelasi vajaat seitsemän minuuttia

Jori Lehterä pelasi Minnesota-ottelussa 11 vaihtoa.

NHL
Jori Lehterä.
Jori Lehterä.Getty Images.

Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä pelasi maanantaina ensimmäisen ottelunsa lähes kuukauteen, kun hän sai vajaat seitsemän minuuttia peliaikaa ottelussa Minnesotaa vastaan.

Philadelphia kukisti kotikentällä Minnesotan maalein 7–4. Mikko Koivu sai pelistä syöttöpisteen, mutta Lehterä jäi vaille tehopisteitä.

Lehterä pelasi ottelussa 11 vaihtoa, mutta hänelle ei merkitty yhtään laukausta eikä taklausta. Hän kirjasi plusmiinussaldon -1.

Lehterä on ollut viime viikot otsikoissa Tampereen laajan kokaiinijutun yhteydessä. Häntä syytetään yhteensä kahdeksan kokaiinigramman ostamisesta useassa erässä Tampereella, missä hänellä on kesäasunto.

Lehterä on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen ja ilmoittanut haluavansa tulla itse kuulluksi oikeudessa.

Syyttäjät vaativat Lehterälle viiden kuukauden vankeutta huumausainerikoksesta. Tämän mittainen vankeustuomio on mahdollista määrätä ehdollisena.

Lue myös:

Näin Kapanen ja Rantanen heiluttivat maaliverkkoa

Kolme miestä vangittu: Jori Lehterää ei ole saatu kuultua ja tuomiot huumejutussa viivästyvät Oikeus alkoi käsitellä huumevyyhtiä ilman Jori Lehterää – oma asianajajakaan ei tiedä, milloin saapuu oikeuteen vastaamaan omaan syytteeseen Jori Lehterä ei tule oikeuteen tiistaina vastaamaan huumesyytteisiin – haastetta ei ole saatu toimitettua ja oikeusjutun kohtalo vielä auki

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat