Viron tennistähti jälleen kiusana avauskierroksella – tällä kertaa ykkössijoitettu taisteli voittoon Australian avoimissa

Simona Halep hävisi viime syksynä US Openin avauskierroksella Kaia Kanepille. Tällä kertaa maailmanlistan ykkönen voitti virolaisen kolmessa erässä.

tennis
Simona Halep.
EPA

Tenniksen naisten maailmanlistan ykkönen Simona Halep ei varmaankaan katsonut tyytyväisenä kaaviota arvonnan jälkeen Australian avoimissa. Halep sai vastaansa virolaisen Kaia Kanepin – saman pelaajan, joka pudotti hänet jatkosta viime syksynä US Openin avauskierroksella.

Helpolla Halep ei päässyt nytkään. Kanepi vei avauserän ja toinenkin eteni pitkään tasaisena. Kolmannessa erässä Kanepia häiritsi rakko sormessa ja Halep väänsi voiton lukemin 6–7, 6–4, 6–2.

Halep on kärsinyt selkävaivoista ja oli hävinnyt viisi edellistä otteluaan ennen Australian avoimia. Nyt selkä ei näyttänyt häiritsevän, mutta kovalyöntisen Kanepin peli tuotti vaikeuksia.

Romanialainen Halep oli viime vuonna Australian avointen finaalissa ja voitti myöhemmin ensimmäisen Grand Slam -turnauksensa Ranskan avoimissa.

Lue myös:

Serena Williams aloitti murskavoitolla Australiassa

Tenniksen megatähti opetteli pelaamaan huumeruiskujen ja jengiammuskelujen keskellä – kohut ja menestys loivat Serena Williamsista kiistellyn persoonan, jonka maine ulottuu kauas tenniksen ulkopuolelle

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat