Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Mestarimaalivahti Petr Cech lopettaa kauden päättyessä – "Olen voittanut kaikki mahdolliset palkinnot"

Tshekkimaalivahti odottaa innolla, millaista arki jalkapallouran ulkopuolella on.

Englannin Valioliiga
Petr Cech 2018
Petr Cech aloitti Valioliigassa vuonna 2004 Chelsean riveissä.AOP

Jalkapalloilun Englannin Valioliigan Arsenalin maalivahti Petr Cech ilmoitti tiistaina lopettavansa uransa tämän kauden päätteeksi.

Yhdeksi maailman parhaista maalivahdeista arvostettu 36-vuotias tshekki voitti neljä Valioliigan mestaruutta Chelsean riveissä.

– Tämä on 20:s kauteni ammattilaisena, joten tämä tuntuu oikealta hetkeltä ilmoittaa, että lopetan urani tämän kauden päätteeksi, Cech kirjoitti Twitterissä.

Cech tuli Valioliigaan 2004 Chelsean riveihin ja siirtyi Arsenaliin 2015.

– Olen pelannut 15 vuotta Valioliigassa ja voittanut kaikki mahdolliset palkinnot. Minusta tuntuu, että olen saavuttanut kaiken, mitä olen halunnut. Teen kovasti töitä Arsenalissa, jotta voisimme voittaa vielä yhden tittelin tällä kaudella. Sen jälkeen odotan, mitä elämällä on minun varalleni kentän ulkopuolella, Cech kirjoitti.

Kuluva kausi ei ole ollut Cechin pitkän uran helpoin. Hän aloitti kesän lopulla Arsenalin maalitolppien välissä, mutta sai takareisivamman Valioliigassa Watford-pelissä 29. syyskuuta antaessaan maalipotkua. Hän ei ole pelannut Valioliigassa syyskuun lopun jälkeen, vaikka onkin jo toipunut vammastaan.

Lue myös:

Arsenalin konkarivahti Cech kuukauden sivussa

Arsenalin kokeneelta maalivahdilta kritiikkiä ex-valmentajalle – "Wenger oli kiinnostuneempi pelityylistä kuin voittamisesta"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat