Raision Loimu haki taas selvän voiton Vantaalta

Raision Loimu pelasi ennen tiistaita edellisen kerran lentopallon Mestaruusliigaa 21. joulukuuta, kun joukkue haki 3-0-vierasvoiton Vantaan Ducksista.

urheilu
Lentopallo yleiskuva
Tomi Hänninen

Joulukuun 21. päivä hakkuri Samuli Kaislasalo tehtaili 22 pistettä. Sittemmin liigan pistetilastossa kolmantena yhä oleva Kaislasalo sai pelipaikan Kreikan liigasta, mutta tiistain lopputulos Vantaalla oli sama 0-3.

Loimun hakkurina aloitti kuusi pistettä tehnyt 18-vuotias Oskari Keskinen, ja kolmannessa erässä tilalle tuli kokenut Ossi Rumpunen. Hän ehti tehdä neljä pistettä. Loimun tehokkain oli 12 pistettä tehnyt liigan paras torjuja Pablo Guzman.

– Suunnitelmana oli tehdä vähemmän virheitä kuin Ducks, ja taktiikka toimi. Hakkuritilanteestamme en osaa sanoa mitään, ei ole harjoituksissa ainakaan uutta pelaajaa näkynyt, Rumpunen sanoi.

Liigajumbona jatkava Ducks teki peräti 22 hyökkäysvirhettä, kun Loimun vastaava luku oli seitsemän. Ducksin hyökkäyspeli oli aivan liikaa 18 pistettä tehneen hakkuri Karl Kylaotsin varassa. Hakkurina aiemmin pelannut Thiago Maciel siirtyi tammikuun alussa Libyaan. Hänen pistekeskiarvonsa 15,4 oli liigan seitsemänneksi paras.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat