Suora

  • Ratsastuksen maailma
  • Elävä arkisto esittää

Lauri Markkanen, oliko LeBron Jamesin poissaolo huojentavaa vai harmittavaa? "Totta kai olemme kaikki voittojen perässä"

Lauri Markkasen ja lajin supertähden kohtaaminen jäi toteumatta keskiviikkona Los Angelesissa.

NBA
Lauri Markkanen
EPA-EFE/TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicagon kurimus jatkuu. Los Angeles Lakers kaatoi Chicagon 107–100.

Markkanen pussitti 17 pistettä ja raapi kolme levypalloa

Chicagon kausi on ollut kovaa taaperrusta. Tämän vuoden puolella on tullut vain tappioita. Kaiken kaikkiaan 44 ottelusta voittoja on tullut vain kymmenen.

Lakers pelasi yön ottelussa ilman supertähteään LeBron Jamesia. Hän loukkaantui joulupäivänä ja on ollut siitä asti pois pelikentiltä nivusvamman takia.

Oliko se huojentavaa vai harmittavaa, että James oli sivussa?

– Ei tässä sitä oikein ajatellut. Totta kai aina haluaa pelata parhaita vastaan. Siltä puolelta ehkä harmittaa, Markkanen pyöritteli Yle Urheilulle Los Angelesissa.

– Totta kai olemme kaikki voittojen perässä. Siinä mielessä otetaan ihan kaikki, mitkä helpottavat voittamista. Loukkaantumiset ovat osa lajia. Niille ei kukaan voi mitään, mutta kukaan ei halua kenenkään loukkaantuvan. Toivon, että hän pääsee takaisin kentälle.

Lauri Markkanen

Ottelun ratkaisuna Markkanen näki viimeisen jakson tapahtumat.

– Emme saaneet tarvittavia levypalloja neljännessä erässä. Olimme kaksi pistettä tappiolla ja siitä minuutin päästä jo kymmenen pistettä perässä. Teimme pari virhettä ja vastustaja rankaisi niistä, Markkanen kuvaili.

– Koko ajan yritämme mennä eteenpäin. Pitää yrittää katkaista tappioputki. Ei voi muuta tehdä kuin painaa duunia. Kyllä se siitä sitten lähtee.

Tappioputken katkaiseminen seuraavassa pelissäkin on kuitenkin vaikeaa. Varhain perjantaina tulee vastaan läntisen konferenssin huippujoukkue Denver Nuggets. Ottelu on viimeinen neljän pelin vieraskiertueella.

– Tulee tiukka vääntö. Denver on yksi liigan parhaimmista joukkueista, Markkanen toteaa.

Lue lisää:

Markkanen tykitti 17 pistettä, mutta ilman LeBron Jamesia pelannut Lakers tällä kertaa vahvempi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat