Mikko Rantanen saavutti 70 tehopisteen rajapyykin

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa.

NHL
Rantaselle kaksi syöttöpistettä
Rantaselle kaksi syöttöpistettä

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen saavutti yön jääkiekon NHL-kierroksella 70 tehopisteen rajapyykin. Rantanen kirjasi kaksi syöttöpistettä, kun Colorado hävisi vieraissa Ottawa Senatorsille maalein 2–5.

Ottawa ratkaisi ottelun toisen erän alussa, kun joukkue karkasi nopeasti 3–0-johtoon. Senatorsin tehomies oli tehot 2+1 kirjannut Matt Duchene.

Rantanen oli Coloradon molempien maalien kakkossyöttäjä. Rantanen alusti toisen erän lopussa Nikita Zadorovin 1–3-osuman ja kolmannen erän lopussa Nathan MacKinnonin 2–4-ylivoimakevennuksen. Klikkaa jutun kuvaa ja katso Rantasen alustukset. (Kuvalähde: Viasat)

NHL:n pistepörssissä toisena oleva Rantanen on nyt kirjannut kauden 47 ottelusta 71 (21+50) tehopistettä. Pistepörssin kärjessä on Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov, joka on rohmunnut 75 (22+53) pistettä.

Vaikka Rantanen on ollut huippuvireessä, on Avalanchella ollut vaikeaa viime aikoina, sillä joukkue on hävinnyt viimeisestä 12 ottelustaan 10.

Lue myös:

Näin Jori Lehterä lensi suihkuun – taklasi rumasti selkään

Markus Granlund onnistui taas maalinteossa – valittiin ottelun parhaaksi

Jukka Jalonen haluaa Suomen NHL-tähdet MM-kisoihin: "Seuraavan viiden vuoden aikana Suomi voittaa kerran maailmanmestaruuden"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat