Markus Granlund onnistui taas maalinteossa – valittiin ottelun parhaaksi

Vancouverin Markus Granlund oli isossa roolissa Edmonton-pelissä.

Markus Granlund kirjasi tehot 1+1
Markus Granlund kirjasi tehot 1+1

Vancouver Canucksin Markus Granlund vietti tehoiltaa jääkiekon NHL:ssä keskiviikkona. 25-vuotias suomalaishyökkääjä teki yhden maalin ja kirjasi yhden syöttöpisteen, kun Canucks taipui kotonaan voittomaalikilpailun jälkeen Edmonton Oilersille maalein 2–3. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Granlund onnistui maalinteossa toisessa perättäisessä ottelussa.

Kamppailun ensimmäisen tehopisteensä Granlund kirjasi avauserässä, kun hän oli Brandon Sutterin 1–1-ylivoimamaalin toinen syöttäjä.

Maalin makuun suomalaishyökkääjä pääsi toisessa erässä, kun hän tasoitti pelin lukemiin 2–2. Granlund yllätti Oilersin maalilla 20/22 kertaa torjuneen Mikko Koskisen tarkalla laukauksella yläkulmaan.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso Granlundin alustus ja maali. (Kuvalähde: Viasat)

Granlund pääsi yrittämään maalintekoa myös ottelun ratkaisseessa vl-kilpailussa, mutta epäonnistui yrityksessään ensimmäisellä kierroksella. Voittomaalikilpailun ainoan osuman teki viidennellä kierroksella Oilersin Alex Chiasson. Vl-kisassa loistanut Edmonton-vahti Koskinen valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Granlundilla on nyt kasassa tältä kaudelta tehot 8+9=17.

NHL:n pistepörssissä kolmantena oleva Edmontonin Connor McDavid teki ottelussa yhden maalin ja nousi pisteen päähän pistepörssissä toisena olevasta Coloradon Mikko Rantasesta. McDavidilla on kasassa tehot 29+41=70 ja Rantasella 21+50=71. Pörssikärkenä on Tampa Bayin Nikita Kutsherov (22+53=75).

Lue myös: