Hardenin 58 pistettä eivät pelastaneet Houstonia, Rockets teki NBA-ennätyksen

James Harden on nyt tehnyt 18 peräkkäisessä ottelussa vähintään 30 pistettä.

NBA
James Harden lähikuvassa.
James Harden.AOP

James Hardenin ällistyttävä pistetehtailu jatkui NBA-koripalloliigassa, mutta Hardenin 58 pisteestä huolimatta Houston Rockets kärsi 142–145-jatkoaikatappion Brooklyn Netsille. Edellisessä pelissään maanantaina Memphisiä vastaan Harden oli nakuttanut 57 pistettä, ja hän on nyt tehnyt 18 peräkkäisessä ottelussa vähintään 30 pistettä.

Netsiä vastaan Harden sulloi tilastorivilleen lisäksi kymmenen levypalloa, kuusi syöttöä, yhden riiston ja yhden torjunnan. Rockets teki NBA-ennätyksen yrittämällä kolmoskaaren takaa 70 kertaa, mutta sisään heitoista meni vain 23.

Rockets johti ottelua 11 pisteellä kaksi ja puoli minuuttia ennen neljännen neljänneksen päättymistä, mutta ottelun ratkaisijaksi noussut Netsin Spencer Dinwiddie säkitti kolme kolmosta viimeisen puolen minuutin aikana ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla Dinwiddie heitti seitsemän pistettä ja koko pelissä 33.

Lue myös:

Lauri Markkanen myöntää ongelmat Chicagossa: Kausi on ollut henkisesti raskas – "Katson peiliin ja mietin, mitä voin itse tehdä paremmin"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat