Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit

Vuoden esikuvaksi valittu Eva Wahlström paljastaa Urheilugaalan salaisuuden: "Painijoiden pöydässä menee lujaa!"

Ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström haluaisi joskus taukoa urheilusta. Gaalan punaisella matolla tuoreen Vuoden esikuvan jututtajia oli jonoksi asti.

Suomen Urheilugaala
Eva Wahlström valittiin Vuoden esikuvaksi
Eva Wahlström valittiin Vuoden esikuvaksi

Eva Walhström on valittu Urheilugaalassa Vuoden esikuvaksi. Perusteluksi mainitaan paitsi ammattinyrkkeilijän kaksikymmenvuotinen ura, myös Wahlströmin vaikeista terveysongelmista selviäminen.

Wahlström innostui palkinnostaan niin, että juoksi railakkaasti ilman kenkiä vastaanottamaan palkintoaan.

– Tämä on huikeaa. Lajini herättää paljon ristiriitaisia tunteita, ja siksikin tämä on hienoa, Wahlström iloitsi kiitospuheessaan.

– Me kaikki urheilijat olemme esikuvia. Koen olevani esikuva erityisesti tytöille ja naisille. Salille tulee pieniä tyttöjä balettimekoissaan ja sivukaljuissaan, ja he kertovat, että haluavat isona olla Eva Wahlström. Aion jatkossakin toimia niin, että olen tämän palkinnon arvoinen.

Gaalan punaisella matolla pariskunta Wahlström ja Niklas Räsänen kertoivat juhlasta hauskan paljastuksen.

– Tämä on usein urheilijoille työviikko, me olemme 24/7 urheilijoita, joten aika vähän täällä urheilijat riehuvat – paitsi yleensä painijat! Wahlström huudahtaa ja jatkaa:

– Jostain syystä painijoiden pöydässä menee lujaa!

Introvertiksi tunnustautuva Wahlström ei ole omimmillaan gaalan punaisella matolla.

– Onhan tämä tavallaan duunia. Mutta kun en itse harjoittele, niin en jaksaisi silloin puhua urheilusta. Rentoudun siten, että en katso tai mieti urheilua, ja sitten pitäisikin puhua kauheasti nyrkkeilystä, josta haluaisi joskus vapaatakin. Jos on paljon ihmisiä ympärillä, väsyn helposti.

Nyrkkeilijä on kuitenkin hyvin kiitollinen urallaan saamastaan huomiosta.

– Tällaisessa tilaisuudessa on hienoa, kun ihmisiä kiinnostaa. Olen ollut julkisuudessa jo 20 vuotta ja hyvin vähän saanut huonoa palautetta, Wahlström kiittelee.

Lähetys Suomen Urheilugaalasta Yle TV2:ssa ja Areenassa kello 20 alkaen.

Lue myös:

Aino-Kaisa Saarinen "karkasi" työkiireistä Urheilugaalaan – "Pidetään tämä meidän välisenä"

Rovanperä seurasi Markkasen ja Laineen jalanjälkiä Urheilugaalassa – uskomattoman nousun maailman huipulle tehnyt Keinänen sai Läpimurto-palkinnon

Yle seurasi hetki hetkeltä: Urheilugaala juhlisti jälleen vuoden parhaita – Iivo Niskanen Vuoden urheilija

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat