Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE

HIFK kahden maalin takaa voittoon – Kärpät murskasi vieraissa Ilveksen

Muissa torstain liigakierroksen peleissä voiton veivät HPK ja Jukurit.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jani Hakanpää kuvassa
Kärppien Jani Hakanpää vietti kahden maalin iltaa.Tomi Hänninen

Rauman Lukko on ollut Helsingin IFK:lle tällä kaudella miesten jääkiekkoliigassa ylitsepääsemätön este, mutta asia muuttui torstaina. Lukko oli vienyt kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista nimiinsä, mutta tällä kertaa IFK nousi kotihallissaan kahden maalin takaa 3–2-jatkoaikavoittoon. Samalla IFK nousi sarjataulukossa yhdellä pisteellä Lukon ohi. Joukkueet löytyvät sijoilta kuusi ja seitsemän.

Muissa torstain liigapeleissä HPK kukisti kotonaan SaiPan 2–1, Ilves hävisi kotonaan Kärpille 1–4 ja Ässät hävisi kotonaan Jukureille jatkoajalla 2–3. HPK nousi voitollaan sarjataulukossa kahdeksannelta sijalta tasapisteisiin IFK:n kanssa.

Kärppien Hakanpää tehokkaana

Sarjakärki Oulun Kärpät kaunisteli viime aikojen heikohkoa vierassaldoaan. Oululaisjoukkue oli voittanut ennen torstaita viidestä viime vieraskamppailustaan vain yhden, mutta torstaina se karkasi jo alussa. Kärpät johti avauserän jälkeen kolmella maalilla. Kahdesti asialla oli Jani Hakanpää, joka viimeisteli 0–1- ja 0–3-osumat. Hakanpään molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Kärppien ykköstykkejä oliva Hakanpään (2+0) lisäksi Ville Leskinen 1+2 ja Jasper Lindsten 1+1. Ässien ja Jukurien välisen ottelun ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun mikkeliläisten Jesper Piitulainen laukoi kiekon suoraan syötöstä verkon perukoille.

Lue myös:

HIFK ponnahti kuuden joukkoon valmentaja Selinin juhlapelissä

Valtaosa jääkiekkoliigan aiheuttamista kasvihuonepäästöistä syntyy katsojien autoilusta halleille – "Jokainen voi pohtia, onko mahdollista mennä peliin muulla tavoin"

Tapparalle viides voitto putkeen - Iikka Kangasniemi taituroi hattutempun

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat