Pukki osui taas Englannissa – nousi maalipörssin jaetulle kärkipaikalle

Teemu Pukki oli jälleen hyvässä vedossa jalkapallon Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

urheilu
Teemu Pukki Rotherham-pelissä.
Stephen Bond / Getty Images

Norwichin maaliruisku Teemu Pukki oli tärkeässä osassa, kun hänen joukkueensa päihitti kotipelissään Birminghamin maalein 3–1 (3–1).

Pukki aloitti ottelun maalinteon ja ohjasi reidellään vasemmalta tulleen Jamal Lewisin keskityspallon vastustajan verkkoon 13. minuutilla. Osumaa edelsi oikea-aikainen juoksu etutolpalle.

Sarjaosuma oli Pukille tämän kauden 16:s ja hän nousi sarjan maalipörssin jaetulle kärkipaikalle yhdessä Sheffield Unitedin Billy Sharpin ja Aston Villan Tammy Abrahamin kanssa.

Suomalaiskärki oli näkyvästi esillä myös Norwichin 2–1-johtomaalissa kamppailun 22. minuutilla. Pukki imaisi juoksullaan puolustajien ja vastustajan maalivahdin huomiot. Seurakaveri Mario Vrancicilla oli aikaa ja tilaa sijoittaa peliväline rauhassa takanurkkaan. Pukki otettiin vaihtoon maalittomalla toisella puoliajalla viisi minuuttia ennen loppua.

Norwich ponnahti voitollaan Mestaruussarjassa toiseksi, suoran Valioliiganousijan paikalle ainakin vajaaksi vuorokaudeksi ohi Sheffield Unitedin, joka kohtaa lauantaina vieraissa keskikastin Swansean. Leeds, joka johtaa sarjaa pisteellä, testaa lauantaina 15:ntenä majailevan Stoken kotivireen.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat