Suora

  • Futsal-liiga, miesten 3. loppuottelu KaDy - Leijona Futsal
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Joel Armia osui kahdesti tyhjään maaliin – Montreal hyvässä voittoputkessa

Montreal voitti Columbuksen 4–1 . Joel Armia viimeisteli Canadiensin kaksi viimeistä osumaa tyhjään maaliin.

NHL
Joel Armia kuvassa
AOP

Montreal Canadiensin Joel Armia pisti kiekon kahdesti tyhjään maaliin ottelun päätösminuuteilla, kun Montreal voitti Columbuksen 4–1 jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Pari kuukautta sivussa loukkaantumisen vuoksi ollut Armia palasi kentille vuoden alussa. Hän on tehnyt nyt tällä kaudella kuusi maalia.

Armian ensimmäisessä osumassa Columbuksen Joonas Korpisalo oli lähtenyt maaliltaan ja yritti ehtiä sinne takaisin, mutta Armia pääsi laukomaan kiekon tyhjään verkkoon. Suomalaishyökkääjän toisessa maalissa Max Domi antoi epäitsekkäästi kiekon Armialle, joka sai täysin vapaasti sinetöidä loppunumerot.

Montrealin kaksi ensimmäistä maalia viimeisteli Tomas Tatar. Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen jäivät ilman tehopisteitä. Lehkoselle merkittiin kuitenkin +/- -tilastoon komeasti +4. Korpisalo torjui 22 laukausta.

Montrealille voitto oli neljäs peräkkäinen. Voittoputki on seuran kauden pisin. Columbuksen neljän ottelun voittoputki puolestaan meni poikki.

Lue myös:

Nyt on hurjaa puhetta! NHL:n legendaarinen valmentajavelho vertaa Jesperi Kotkaniemeä yhteen kaikkien aikojen Canadiens-ikoneista

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat