Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu

Pelottava tilanne SM-liigassa: luistin viilsi Nuorten Leijonien MM-kultapuolustajan ranteen vaarallisesti auki

Oskari Laaksosen ottelu jäi kesken Lukkoa vastaan, kun Lukon Justin Danforthin luistin viilsi nuoren Ilves-puolustajan ranteen verille. Videon kuvalähde: Telia TV.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Oskari Laaksonen, Ilves.

Jääkiekon SM-liigan lauantain kierroksella nähtiin Raumalla vaarallinen ja ikävä tilanne, kun Lukko-hyökkääjä Justin Danforthin luistin viilsi maalinedustalla Ilves-puolustaja Oskari Laaksosen ranteen auki.

Laaksonen talutettiin tuskissaan koppiin, ja ottelu oli keskeytyksissä jonkin aikaa, kun verta siivottiin kentältä. Alustavien tietojen mukaan hän selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

19-vuotias Laaksonen kuului Suomen kultajoukkueeseen alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-turnauksessa vuodenvaihteessa. Tällä kaudella hän on tehnyt läpimurtonsa Ilveksen kärkipuolustajien joukkoon ja kerännyt 30 ottelussa tehopisteet 3+12.

Lukko voitti ottelun 5–2.

Uutista päivitetty kello 18.49: lisätty ottelun lopputulos sekä tieto Laaksosen tilanteesta.

Lue myös:

Verisen viillon ranteeseensa saaneen Ilves-puolustajan vaarallinen loukkaantuminen hiljensi hallin Raumalla: "Tällä hetkellä näyttää hyvältä"

Vierailut Pikku Kakkosessa aiheuttivat kuittailua, mutta mieluiten Nuorten Leijonien puolustaja esiintyisi NHL-kaukaloissa – valmentaja toivoo, että ilopilleri osaisi olla joskus hiljaa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat