Suora

  • Urheiluruutu

Mikko Rantasella kaksijakoinen ottelu Los Angelesia vastaan – kaksi upeaa maalia ja loukkaantuminen

Coloradon hyökkääjä Mikko Rantanen teki kaksi hienoa maalia Avalanchelle, mutta peli jäi kesken, eikä suomalaistähteä enää nähty päätöserässä jäällä. Videon kuvalähde: Viasat.

NHL
Mikko Rantanen juhlii maalia.

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen ampui kaksi maalia lauantain ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Rantasen kauden maalit 22 ja 23 siivittivät denveriläiset ylivoimaiseen 7–1-voittoon surkeaa Kingsiä vastaan, mutta Rantasen ottelu jäi kesken.

Viime aikoina tappiokierteeseen ajautunut Colorado johti avauserän jälkeen maalilla, mutta toisessa erässä Kings putosi kunnolla kyydistä, kun kotijoukkue iski peräti kuusi maalia. Näistä osumista Rantanen vastasi kahdesta, ja nuo komeat maalit voi katsoa oheiselta videolta.

Rantanen vaikutti satuttavan itseään 6–0-maalin yhteydessä, eikä hän palannut enää jäälle päätöserässä. Suomalainen on nyt kerännyt kauden 48 ottelussa tehot 23+50, ja 73 pisteellään hän nousi ainakin tilapäisesti Calgaryn Johnny Gaudreaun edelle takaisin pistepörssin toiseksi.

Lue myös:

Kommentti: Kaksi Rasmusta ja kärkiketju ei riitä – Buffalo syöksyy jälleen

Buffalon syöksy ei saa Ristolaista hermostumaan: ”Ei tunnu missään”

Valmentaja hehkutti toisen NHL-maalinsa tehneen Riikolan laukausta – "Se oli pommi"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat