Markkanen heitti 20 pistettä – Bullsin tappioputki jo kymmenen ottelua

Lauri Markkanen heitti 20 pistettä, kun Chicago hävisi Miamille 103–117. Katso Markkasen huippuhetket kuvaa klikkaamalla. (Kuvalähde: Ruutu+)

NBA
Markkanen heitti 20 pistettä, Bullsille kymmenes peräkkäinen tappio
Markkanen heitti 20 pistettä, Bullsille kymmenes peräkkäinen tappio

Chicago Bullsin tappioputki koripalloliiga NBA:ssa on jo kymmenen ottelun mittainen. Bulls pääsi viiden ottelun vieraskiertueen jälkeen kotikentälle, mutta se ei tuonut sen parempaa tulosta. Miami Heat haki pisteet Chicagosta pistein 117–103.

Lauri Markkanen heitti 20 pistettä ja repi yhdeksän levypalloa. 19 pelitilanneheitosta upposi seitsemän, kolmen pisteen viivan takaa Markkanen heitti kymmenen kertaa. joista neljä meni koriin.

Markkanen oli Chicagon kolmanneksi paras pistemies. Zach LaVine heitti 22 ja Bobby Portis 21 pistettä. Miamin paras pistemies oli Josh Richardson 26 pisteellä.

Lue myös:

Kommentti: Lauri Markkasen poikkeuskyvyt hukataan järkyttävän ummehtuneella tavalla – Chicagossa pitää herätä nykyaikaan

Lauri Markkanen myöntää ongelmat Chicagossa: Kausi on ollut henkisesti raskas – "Katson peiliin ja mietin, mitä voin itse tehdä paremmin"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat