Suora

  • Anton Lundell: 17-vuotias maailmanmestari ja jääkiekkoammattilainen
  • Jääkiekon U18 MM: Puolivälieräottelu USA - FIN
  • Jääkiekon U18 MM, puolivälieräottelu USA - FIN
  • SM-liigan kolmas loppuottelu Kärpät-HPK
  • Jääkiekon Nordic cup: FIN - SWE
  • Jääkiekon Nordic cup, Suomi - Ruotsi

Kontinen ja Peers alkavat löytää virettään – etenivät Australian avointen puolivälieriin

Henri Kontinen ja John Peers ovat edenneet Australian avointen puolivälieriin.

tennis
Kontinen ja Peers Australian Open 2019
Mark Kolbe / Getty Images

Henri Kontinen ja John Peers ovat löytämässä parempaa pelivirettä vaikeiden aikojen jälkeen. 12:nneksi sijoitettu suomalais-australialainen kaksikko voitti Australian avoimen tennisturnauksen nelinpelin kolmannella kierroksella Moldovan Radu Albotin ja Tunisian Malek Jazirin 7–6(7–5), 6–4.

Kontinen ja Peers etenivät puolivälieriin, jossa vastaan tulee voittaja ottelusta Jamie Murray/Bruno SoaresKevin Krawietz/Nikola Mektic.

Kolmannen kierroksen ottelu akoi tasaisena. Kontinen menetti syöttönsä kahdesti avauserässä. Ensimmäisen syötönmurron suomalais-australialainen pari kuittasi heti takaisin ja tasoitti tilanteeksi 2–2. Samoin kävi erän lopussa. Albot ja Jaziri mursivat Kontisen syötön ja pääsivät syöttämään erän voitosta tilanteessa 6–5. Kontinen ja Peers mursivat jälleen heti takaisin ja erän ratkaisu siirtyi tiebreakiin. Sen Kontinen/Peers voitti 7–5.

Toinen erä sujui näytöstyyliin 5–1 -tilanteeseen asti. Siinä vaiheessa kaksikolla oli neljä ottelupalloa vastustajan syötössä, mutta ratkaisua ei saatu aikaan. Tämän jälkeen Kontinen menetti jälleen syöttönsä ja tilanne muuttui uudestaan tiukaksi. Peers onnistui kuitenkin syöttämään ottelun kotiin.

Kontinen ja Peers voittivat Australian avoimet kaksi vuotta sitten.

Otto Virtanen aloitti urakkansa poikien nelinpelissä. Kaksinpelin tapaan avausottelusta tuli niukka voitto. Ykköseksi sijoitetut Virtanen ja australialainen Rinky Hijikata voittivat australialaisen Stefan Storchin ja kiinalaisen Bu Yunchaoketen 6-4, 6-7, 10-8.

Lue myös:

Otto Virtanen selvitti trillerin ja jatkaa Australian avoimissa

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat