Jalkansa loukanneen Ruotsin kultatoivon tilanne yhä epäselvä – "Nyt täytyy ottaa yksi askel kerrallaan"

Ruotsin suurimpiin hiihtotähtiin kuuluva Stina Nilsson aiheutti suuria sydämentykytyksiä ruotsalaisfaneille lauantaina, kun hän loukkasi reitensä Otepään sprintissä.

hiihto
Stina Nilsson kuvassa
Katso video kuvaa klikkaamalla.

Tällä kaudella neljä maailmancupin sprinttikisaa voittanut ja sprintticupia ylivoimaisesti johtava Stina Nilsson venytti itsensä maaliviivalle välierässään ja saavutti tällä finaalipaikan. Nilsson loukkasi samalla takareittään ja jättäytyi pois loppukilpailusta sekä sunnuntain kisasta.

Ruotsin hiihtoliitto tiedotti, että Nilsson sai vammaansa hoitoa heti paikan päällä ja hän matkustaa kotiin suunnitelmien mukaan muun joukkueen kanssa maanantaina. Lääketieteellisiä tutkimuksia jatketaan ja Nilssonin tilannetta seurataan päivittäin, mutta liiton mukaan on vielä liian kommentoida vamman laajuutta.

Nilsson itse kommentoi tilannettaan Instagram-tilillään. Hän jakoi maalikamerakuvan vuoden 2012 junioreiden MM-kisoista, jossa hän venytti samalla tavalla maaliviivalle ja voitti tällä maailmanmestaruuden.

– Nyt täytyy ottaa yksi askel kerrallaan (toivottavasti yhtä isoja kuin kuvassa), Nilsson kirjoitti ja kiitti kaikkia tuesta.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat