Suora

  • PUBG Global Summit: Lontoo, finaalit
  • SM-liigan 1. finaali Kärpät - HPK
  • Urheiluruutu
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Kaatuilua ja kesäteatteria
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Laura Mononen nousi jo lähelle kympin kärkeä – "Ei tarvitse pakottaa itseään kisavauhtiin"

Laura Mononen hiihti 12:nneksi ja Johanna Matintalo 15. sijalle Otepään maailmancup-hiihtojen naisten kympillä.

hiihto
Laura Mononen Tour de Ski
Laura Mononen hiihti 12. sijalle Otepään naisten kympillä. Lehtikuva.

Laura Monosen vauhti riitti 12. sijalle hiihdon maailmancupin naisten perinteisellä kympillä Otepäässä. Mononen jäi reilut kaksi minuuttia musertavan ylivoimaista vauhtia hiihtäneestä norjalaisesta Therese Johaugista.

– Sijoitukseni oli nyt huomattavasti parempi, vaikka aikaeroni kärkeen pysyi samana kuin ennenkin, ero kärkeen on ollut koko ajan tuollaista kahden minuutin luokkaa, Monen mietti.

– Tärkeintä on, että omat tuntemukseni hiihtämiseen ovat alkukautta paremmat. Ei tarvitse pakottaa itseään kisavauhtiin, hiihto tulee helpommin, Mononen arvioi.

Johanna Matintalo rutisti 15:nneksi.

– Tarkoitukseni oli, etten lähtisi liian kovaa, mutta tuli innostuttua hiukan liikaa. En pystynyt pitämään tasaista vauhtia loppuun saakka, vauhtini oli laskevaa, Matintalo arvioi.

– Täällä on niin kovat radat, että väsyminen rankaisee täällä vielä kovempaa kuin jollakin helpommalla radalla. Mutta kuitenkin parempaan suuntaan, sain lisää uskoa tekemiseeni.

Matintalolla riittää kiireitä, kun hän kilpailee jo piakkoin nuorten MM-kisoissa Lahdessa.

Lue lisää:

Johaug jälleen mykistävän ylivoimainen – Pärmäkoski kiri neljänneksi

Pärmäkoski viiletti viimeiset kilometrit kuin tuulispää, mutta muuten meno oli välillä möngertämistä – "Kyllä vielä pitää tehdä töitä, että pystyn hiihtämään kovaa Seefeldissä"

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat