Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Taas on luvassa vaaraa, sorateiden sankaruutta ja rallienglantia – mikä rallissa kiehtoo suomalaisia?

Maailmanmestari Marcus Grönholm, kartturi Jarmo Lehtinen ja rallivalmentaja Kristian Sohlberg ovat mukana maanantaina Urheiluhullut-ohjelmassa.

urheilu
Urheiluhullut
Jussi Paasi juontaa Urheiluhullut-ohjelmaa maanantaisin Radio Suomessa. Yle

Vaaraa. Pöllyäviä sorateitä. Taiturimaisia ajosuorituksia. Rallienglantia. Hurjia riskejä. Tahatonta huumoria. Äijämeininkiä.

Kaikkea tätä on luvassa taas torstaista alkaen, kun rallin MM-sarja käynnistyy legendaarisella Monte Carlon osakilpailulla.

Urheiluhullut ottaa varaslähdön rallikauteen maanantaina. Mukana ohjelmassa ovat maailmanmestari Marcus Grönholm, kartanlukija Jarmo Lehtinen ja rallivalmentaja Kristian Sohlberg.

Urheiluhullut käy läpi alkavan kauden asetelmat ja etsii vastausta kysymykseen: mikä rallissa suomalaisia kiehtoo? Keskustelua värittää myös kirjailija Minna Lindgrenin pakina.

Studiossa kartturin paikalla istuu toimittaja Riku Salminen. Ohjelman juontaa Jussi Paasi.

Urheiluhullut maanantaisin Radio Suomessa kello 18.05 ja podcastina Yle Areenassa.

Lue myös:

Päreensä polttajia, persoonallisuuksia ja pahuksen kovia kuljettajia – kaikkia heitä mahtuu rallin MM-sarjaan myös tällä kaudella

Grönholm päästeli yhdeksän vuoden tauon jälkeen ennakkotestissä kuin Tänak – samaa vauhtia konkari ei Ruotsiin lupaa: "Toivottavasti muiden ei tarvitse odottaa"

Marcus Grönholm ajaa vielä kerran Ruotsin rallissa – lisää mielenkiintoa rallin MM-sarjaan Ylen kanavilla

Siirtymä Ruotsin lumiränneistä Meksikon helteeseen on insinöörin painajainen – rallin MM-sarja tarjoaa häkellyttävän matkan maailman ympäri, lue kattava esittely kaikista osakilpailuista

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat