Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?
  • UP-dokkari: Kamera käy!

Matti Heikkinen palaa maailmancup-laduille viikonloppuna Ruotsissa – Suomella täydet joukkueet

Hiihdon maailmancup jatkuu viikonloppuna Ruotsissa naisten 10 ja miesten 15 kilometrin vapaan kilpailuilla sekä viesteillä.

hiihto
Matti Heikkinen.
Matti Heikkinen.Martti Kainulainen / Lehtikuva

Maastohiihtomaajoukkue kilpailee viikonvaihteessa täysmääräisillä kuuden hengen joukkueilla Ruotsin Ulricehamnissa.

Mukana ovat muiden muassa kilpailutauoilta palaavat Matti Heikkinen ja Susanna Saapunki. Heikkinen kilpaili cupissa viimeksi joulukuun lopulla Toblachissa ja keskittyi sen jälkeen harjoitteluun.

Sairastelusta toipunut Susanna Saapunki kilpailee naisten cupissa ensi kertaa Tour de Skin Oberstdorfin kilpailun jälkeen. Ruotsissa kilpaillaan naisten 10 kilometriä ja miesten 15 kilometriä vapaalla hiihtotavalla sekä viestit.

Miesten mäkihyppymaajoukkue ja yhdistetyn maajoukkue jättävät viikonvaihteen kilpailut käymättä. Mäkimiehet harjoittelevat Kuopiossa, ja yhdistetyn miehet kokoontuvat maanantaina leirille Lahteen tai matkaavat pakkasten uhatessa Keski-Eurooppaan. Mäkihyppääjistä Julia Kykkänen jatkaa maailmancupia Romaniassa.

Naiset: Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen, Susanna Saapunki. Miehet: Matti Heikkinen, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen, Joni Mäki, Iivo Niskanen, Antti Ojansivu.

Lue lisää:

Norjalaiskonkarit eri mieltä Iivo Niskasen iskukyvystä: Toinen puhui suomalaisista MM-kultajuhlista, mutta moninkertainen arvokisamitalisti selitti omenoista ja päärynöistä

Matti Heikkinen ykkönen Hollolassa – palaa ensi viikolla maailmancupiin

Olympiakomiteassa otetaan maltilla vastaan yhdistetyn ja maastohiihdon ongelmat – pomo Lehtimäki: ”Voin antaa kritiikkiä silloin, kun urheilija ei yritä"

Suosittelemme

Tuoreimmat