Suora

  • Ratsastuksen maailma
  • Elävä arkisto esittää

Chicago kaatoi helposti NBA-surkimuksen – Markkanen upotti 13 pistettä

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls palasi koripallosarja NBA:ssa voittojen tielle myöhään maanantaina Suomen aikaa.

urheilu
Lauri Markkanen
Getty Images

NBA:n huonoin joukkue Cleveland Cavaliers hävisi jo kolmannen kerran tällä kaudella Chicago Bullsille, joka pääsi kymmenen perättäisen tappiopelin jälkeen kirkastamaan hieman ilmettään.

Lauri Markkanen teki ottelussa 13 pistettä ja raapi 8 levypalloa, kun Chicago venyi vierasvoittoon lukemin 104–88 (48-42). Suomalaistähti pelasi 32 minuuttia ja heitti koreja 45 prosentilla (5/11). Kolmoset Lauri upotti 60 prosentilla (3/5).

Vieraat johtivat käytännössä koko ajan. Viimeisellä neljänneksellä Chicagon penkkimiehet kasvattivat johdon ratkaisevaksi. Kolmannessa perättäisessä ottelussa Bulls heitti ottelussa vähintään kymmenen onnistunutta kolmosheittoa ja sen tarkka kaukoheittosihti (kolmoset 15/30) sementoi vieraiden karkumatkan.

Laajalla rintamalla hyökänneen Bullsin tehokkaimmat olivat Markkasen ohella Zach LaVine (25/2), Bobby Portis (15/5), Kris Dunn 13/4/9syöttöä). Penkiltä voimaa toi myös Jabari Parker (10/3).

Chicagon valmentaja Jim Boylen oli helpottunut voitosta.

– Mielestäni tulimme otteluun hyvällä energialla ja asenteella. Kris Dunn oli hyvä tänään. Hän rytmitti joukkueen peliä ja hänen pelitemponsa oli hyvää luokkaa, kehui Boylen pelintekijää.

Cleveland on voittanut kauden 48 mittelöstään yhdeksän ja 17 viime ottelustaan ainoastaan yhden. Cavaliersin paras pistemies tappio-ottelussa oli 20-vuotias takamies Collin Sexton (18/3).

Chicago kohtaa seuraavaksi torstaiaamuna Atlanta Hawksin kotipelissään. NBA-taulukot

Lue myös:

Lauri Markkanen heitti hienoja kolmosia – näin suomalaistähti pärjäsi jumbojoukkuetta vastaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat