Suora

  • Jääkiekkokierros
  • Salibandyliiga, naisten 1. loppuottelu SB Pro - PSS
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kimi Räikkösellä vahvistunutta Sauberia ylistetään: ”Meidän kaikkien pitää pelätä heitä”

Muiden keskitallien kuljettajat sanovat, että Sauberia täytyy pitää silmällä tulevalla F1-kaudella.

Formula 1
Kimi Räikkönen.
AOP

F1-kauteen 2019 on aikaa kaksi kuukautta, mutta ennakkopuheet alkavat jo pikku hiljaa lämmetä. Yksi mielenkiintoisimmista asioista on Kimi Räikkösellä vahvistuneen Sauberin iskukyky. Sveitsiläistalli päätti viime kauden vahvasti ja oli kauden kolmessa viime kisassa neljänneksi kovin heti huipputallien Mercedeksen, Ferrarin ja Red Bullin perässä.

Autosport on jututtanut (siirryt toiseen palveluun) muita keskikastien talleja ja heidän mukaansa Sauberia täytyy pitää silmällä.

– Sauber on upea talli, Racing Point Force Indian kuljettaja Sergio Perez hehkuttaa.

Perez hehkuttaa erityisesti tallipomo Fred Vasseurin panosta kehityksessä. Perez uskoo, että Sauber on korkealla kauden päätteeksi pistetilastoissa.

– Heillä oli vaikeita aikoja muutaman vuoden ajan. Mutta nyt Ferrari-yhteistyöllä Sauber on jälleen palaamassa takaisin.

McLaren-kuljettaja Carlos Sainz junior sanoo, että Sauber on noussut takaisin jälleen kovaksi vastustajaksi.

– Meidän kaikkien pitää pelätä heitä, Sainz sanoo.

Sauber kertoi maanantaina, että se paljastaa tulevan kauden autonsa vasta kauden avaustestien ensimmäisenä päivänä Barcelonassa. Viime vuonna Sauber julkaisi autonsa viikkoa ennen testejä. Testit alkavat tänä vuonna kuitenkin viikkoa aiemmin. Myös Haasin ja Toro Rosson odotetaan julkaisevan autonsa vasta avaustesteissä.

F1-kauden avauskisa on luvassa Australiassa 17. maaliskuuta.

Lue lisää:

Valtteri Bottas ajoi jo penkkaan WRC-tykillä Suomen paukkupakkasissa – Max Verstappenin raju tylytyskään ei häiritse äärimmäisen rentoa F1-tähteä: ”Koirat haukkuvat ja karavaani kulkee"

Kimi Räikkönen ajoi jo Sauberin ratissa – katso tuoreet kuvat!

Räikkösen ensi kauden talli yllätti komealla loppurutistuksella – ”Kimillä voi olla nastoja kilpailuja edessä”

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat