ESPN: Lauri Markkanen saa kohutun supertähden joukkuetoveriksi ainakin hetkeksi – kaupan tehnyt valmentaja avautui hitaasta toiminnasta

Carmelo Anthony siirtyy Chicago Bullsin riveihin, mutta hänet halutaan kaupata pois vielä ennen NBA:n siirtotakarajaa.

NBA
Carmelo Anthony
Carmelo Anthonyn NBA-uran alamäki jatkuu.Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

Amerikkalaismedia ESPN kertoo (siirryt toiseen palveluun), että Chicago Bulls on tehnyt kaupat Houston Rocketsin supertähdestä Carmelo Anthonysta.

Bulls saa Rocketsilta myös rahaa, kun ottaa vastaan hiipunen konkarin. Kymmenkertainen tähdistöpelaaja Anthony on ollut viime vuosina vaikeuksissa, vaikka olikin koko liigan korikuningas vuonna 2013.

Tällä kaudella Houston-paidassa Anthony ehti viimeistellä 13,4 pistettä ottelua kohden. Yhteensä pelejä kertyi kymmenen.

34-vuotias Anthony on voittanut urallaan kolme olympiakultaa, mutta NBA:ssa suurin menestys on jäänyt saamatta.

ESPN:n tietojen mukaan Anthony ei aio pelata otteluakaan Bullsin riveissä. Liigan sisällä olevien lähteiden mukaan Anthony aiotaan vielä kaupata eteenpäin ennen NBA:n siirtotakarajaa 7. helmikuuta. Anthony vapautetaan todennäköisimmin "waiwers-listalle" muiden joukkueiden napattavaksi. Jos Anthony ei kenellekään kelpaa silloinkaan, niin hänestä tulee vapaa agentti.

Kauppaa Rocketsin ja Bullsin välillä ei voitu suorittaa loppuun vielä maanantaina, sillä Yhdysvalloissa vietettiin Martin Luther Kingin päivää. NBA:n toimiston työntekijät eivät käsittele kauppoja, mikäli paperit eivät ole valmiina pyhäpäivää edeltävänä päivänä iltakuudelta. Samanlainen sääntö on myös voimassa viikonloppuisin.

Houstonin päävalmentaja Mike D’Antoni ei pitänyt tilanteesta, koska hän ei olisi saanut saanut tämän takia maanantain otteluun värväystään Kenneth Fariedia ilman uutta sopimuskikkailua. Houston joutui purkamaan James Nunnallyn kymmenen päivän sopimuksen ennen aikojaan.

– Mielestäni tämä ei ole oikein, D’Antoni sanoi ESPN:lle.

– Liigalla on erilaisia tapoja, joilla he olisivat voineet hoitaa asian.

Toistaiseksi mikään joukkue ei ole ollut kiinnostunut valtavasti Anthonysta. ESPN:n mukaan Los Angeles Lakers on kysellyt Anthonyn perään, mutta he eivät halua luopua yhdestäkään pelaajasta Anthonyn takia. Lakersin kokoonpano on myös tällä hetkellä täysi.

Lue lisää:

Chicago kaatoi helposti NBA-surkimuksen – Markkanen upotti 13 pistettä

Kommentti: Lauri Markkasen poikkeuskyvyt hukataan järkyttävän ummehtuneella tavalla – Chicagossa pitää herätä nykyaikaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat